Milošica Posted March 11 Posted March 11 47 minutes ago, Mel said: Onako 1 minut gledanja devojka je preslatka i deluje fino i artikulisano. U sledecem zivotu hocu da imam njenu kosu i Teya Dorin glas... Ja imam Tejin glas, znači još samo ovakva kosa.
Mel Posted March 11 Posted March 11 1 minute ago, Milošica said: Ja imam Tejin glas, znači još samo ovakva kosa. Slabo je to s obzirom da si vec u sledecem zivotu (Lepo shto si skroman )
msv Posted March 13 Posted March 13 On 11. 3. 2024. at 16:04, Tsai said: nagojena krmaca probija dno.. bukvalno maltretira devojku.. ono , riportujte ovaj video 1
ronin Posted March 14 Posted March 14 Ko vam je gori čovek...Debeli sremski bednik ili priglupi Pakito? 1
Eleniko Posted March 14 Author Posted March 14 meni pakito, radi za pare, obmanjuje ljude koje zanima hrana sremski vepar barem ne ostavlja nikakve iluzije, ne glumi poznavaoca i ne pretvara se da zna o čemu priča /prekelt/ 2
Filozof manijak Posted March 14 Posted March 14 Jel mogu da vas pitam jedno malčice glupo pitanje... Zašto uopšte gledate njihove klipove? Kakva vas muka tera na to?
*edited by mod Posted March 14 Posted March 14 Treba neki combo, da ima glas kao Lule, poznavanje materije kao Pakito a da je naporan kao Sremac. E da I da je mlad kao oni Reneovi klinci pa da taj hibrid dugo poživi.
*edited by mod Posted March 14 Posted March 14 6 minutes ago, Milošica said: Lule je inače sin Vuka Rosandića. Onda je još i super ispao 4
ronin Posted March 14 Posted March 14 1 hour ago, Milošica said: Lule je inače sin Vuka Rosandića. Lule nije manji idiot od dva gore pomenuta šabana.... 2
Recommended Posts