December 4, 20241 yr Kakve ste cepidlake. To su kulinarske emisije, ne vidim potrebu da neko bude recit. Ne verujem da bih i ja bio bolji, ako bih krenuo sa nekim materijalom o kolacima.
December 4, 20241 yr Meni je od te ekipe sremac najodvratniji i najopasniji, jer je dopadljiv sirim masama
December 4, 20241 yr Zaboravili ste onog debila Luleta. Skupiti ih sve zajedno za jednim stolom i najesti govnima.
December 4, 20241 yr 1 hour ago, pariah said: Zaboravili ste onog debila Luleta. Skupiti ih sve zajedno za jednim stolom i najesti govnima. I dalje bi za sve govorili da je izvanredno, sjajno, top 5
December 5, 20241 yr @Frank PembletonMa kakav blok...Ne bi on mogao proći u bloku...Nije realno. Edited December 5, 20241 yr by ronin
December 5, 20241 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Meni nešto u malom mozgu da ovog Pakita znam "iz bloka". Možda se varam... Jedino ako je blok Nade Puric u Va.
December 5, 20241 yr Author 23 hours ago, booyaka said: Barem znaju da slože tri, četiri prostoproširene rečenice u kontinuitetu. nikad ne veruj srpskom junaštvu i hrvatskoj kulturi (krleža)
December 5, 20241 yr 32 minutes ago, askeladden said: Jedino ako je blok Nade Puric u Va. pa danas je lepse ako si iz bgda. fud influenser iz valjeva. ne ide. bolja je prodja ako je iskusni kafanski/ restoranski beograd boy.
December 5, 20241 yr Author 8 minutes ago, Eleniko said: nikad ne veruj srpskom junaštvu i hrvatskoj kulturi (krleža) ni pakitu (ja dodajem) 1 minute ago, bradilko said: pa danas je lepse ako si iz bgda. fud influenser iz valjeva. ne ide. bolja je prodja ako je iskusni kafanski/ restoranski beograd boy. bradi standardno pogodio, ko prstom u govno.
December 5, 20241 yr 8 minutes ago, Eleniko said: ni pakitu (ja dodajem) bradi standardno pogodio, ko prstom u govno. zao mi je sto si se osetio prozvanim. doduse imas neka svojstva..
December 5, 20241 yr Author daleko bilo da sam se osetio prozvanim ovo standardno se odnosi na tvoje neznanje na temi o kojoj pišeš no dobro, bolje i to nego nešto gore.
December 5, 20241 yr 2 hours ago, Frank Pembleton said: Meni nešto u malom mozgu da ovog Pakita znam "iz bloka". Možda se varam... 2 hours ago, ronin said: @Frank PembletonMa kakav blok...Ne bi on mogao proći u bloku...Nije realno. pakito je radio, ako se ne varam(a smeo bih da se kladim u levu ruku) u kafiću kod slonketa u zanatutm pričam o samom kraju osamdesetih prošlog veka e radio = šankerisao, konobarisao dal je iz bloka to ne znam Edited December 5, 20241 yr by kud u maglu Simoviću
December 5, 20241 yr 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pakito je radio, ako se ne varam(a smeo bih da se kladim u levu ruku) u kafiću kod slonketa u zanatutm pričam o samom kraju osamdesetih prošlog veka e radio = šankerisao, konobarisao dal je iz bloka to ne znam https://www.politika.rs/sr/articles/amp/565678 aman,zavrsio gimnaziju 99,znaci 84 ili 5 godiste,iz Valjeva.Koji kraj osamdesetih.