Eleniko Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 (edited) trenutno tj od trenutka kada sam ga prvi put gledao ne podnosim ovog lika koji se odaziva na paquito, iskače iz rerne svuda, youtube, instagram, facebook, kapiram da je i na tik toku. kao retardirano dete koje ne ume da koristi nož, lik viljuškom mrljavi jelo po tanjiru i tupi naglas o tome kako je strava dok curi kajmak, meša se sa lukčinom i mesom. i tako bukvalno sa svakim jelom kog se dohvati. i uvek je sve strava. jasno mi je da je ovo nacija degenerika ali ovde je baš sve po meri - kakva publika takav influenser. bukvalno gastro baka prase. lik inače drži najgoru picu u gradu - nejjestivi pizzagram. pretpostavljam da kao stručnjak za podgrevanje pice odatle baštini svoj gastronomski autoritet. lepo je jesti za džabe ali brate zadeni malo za pojas. Edited September 29, 2023 by Eleniko 5 4
Ras Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 On 29. 9. 2023. at 23:43, Eleniko said: trenutno tj od trenutka kada sam ga prvi put gledao ne podnosim ovog lika koji se odaziva na paquito, iskače iz rerne svuda, youtube, instagram, facebook, kapiram da je i na tik toku. kao retardirano dete koje ne ume da koristi nož, lik viljuškom mrljavi jelo po tanjiru i tupi naglas o tome kako je strava dok curi kajmak, meša se sa lukčinom i mesom. i tako bukvalno sa svakim jelom kog se dohvati. i uvek je sve strava. jasno mi je da je ovo nacija degenerika ali ovde je baš sve po meri - kakva publika takav influenser. bukvalno gastro baka prase. lik inače drži najgoru picu u gradu - nejjestivi pizzagram. pretpostavljam da kao stručnjak za podgrevanje pice odatle baštini svoj gastronomski autoritet. lepo je jesti za džabe ali brate zadeni malo za pojas. Vala je neartikulisan i dosadan za sve pare! Još ima i neki mega-giga serijal na Velikim pričama (tekst i reportaže na njihovom YT kanalu). 1
kud u maglu Simoviću Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 26 minutes ago, Ras said: Vala je neartikulisan i dosadan za sve pare! Još ima i neki mega-giga serijal na Velikim pričama (tekst i reportaže na njihovom YT kanalu). gledam ga na nekom rilu i vidim da znam čoveka od nekud, i bum pakito je imao kafić u zanatskom centru bloka 70, ono kloška, bleja kako i kad je izrastao u food imfluensera neće mi nikad biti jasno 1000 cvetova i tako to
Eleniko Posted September 30, 2023 Author Posted September 30, 2023 ne jebe ubav nego udav, iskače već 2 godine iz rerne, fioke, cipelarnika, frižidera šta znam možda smo stari i bajati i da hranu baš ovako treba mrljaviti viljuškom
Indy Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 9 minutes ago, Eleniko said: iskače već 2 godine Nikad čuo ni video (niti želim)
Svemir Zeka Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said: gledam ga na nekom rilu i vidim da znam čoveka od nekud, i bum pakito je imao kafić u zanatskom centru bloka 70, ono kloška, bleja kako i kad je izrastao u food imfluensera neće mi nikad biti jasno 1000 cvetova i tako to Ju, pošalji mi link, možda znam čoeka
Eleniko Posted October 1, 2023 Author Posted October 1, 2023 58 minutes ago, Svemir Zeka said: Ju, pošalji mi link, možda znam čoeka proseravanje dignuto na viši nivo pritom bi se o salonu 1905 dalo svašta napisati, počev od korišćenja otete državne imovine pa na dalje /veze sa vlašću itd/ ne znam da li da pakita pomerimo u novu temu 1
ronin Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Pakito...Odvratnost kao takva...Čak malo izaziva i agresiju...
Milošica Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 7 minutes ago, ronin said: Pakito...Odvratnost kao takva...Čak malo izaziva i agresiju... Pakito bi te prebio, bio je bokser. Možda da probaš sumo rvanje sa Hjudžstafom. 2
Eleniko Posted October 3, 2023 Author Posted October 3, 2023 hteo sam da okačim hugestaffa za one kojima ne valja pakito aj neko drugi meni zapravo najviše ide na kurac onaj treći što je sad napao pečenja po srbiji, setiću se kako se zove
Eleniko Posted October 3, 2023 Author Posted October 3, 2023 ovaj, mislim da bi mu zašio usta da ne čujem ovaj glas 2
ronin Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 (edited) Lule eats a? Mozda taj... Taaaj...Jebote...Nestvaran idijot... Edited October 3, 2023 by ronin 1 1
Recommended Posts