Jump to content

Kutak za romanticne

Featured Replies

Past Lives ce biti klasik ovog perioda u buducnosti.

Sjajan film.

• 3 months later...
  • Replies 218
  • Views 8.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• obradovace te da meg rajan ima novi film za koji je sama napisala scenario i rezirala ga

• Pa metal jeste folk ove nefolk muzike.    edit. Od mjuzikla da se sećam da mi se dopao - Mulen Ruž. Inače nisam baš fan žanra. Rom comovi se ne gledaju sa tipovima, to samo kvari z

Posted Images

Vecinu filmova koji su navedeni sam gledala, ali nasli su se i neki propusti, sto valja nadoknaditi. 

Neki od nabrojanih koje volim su: Sideways, Before Sunrise, Zhivago, The Apartement, Amelie, Love Actualy, The Way We Were, Sliding Doors, Falling in Love..

Da  dodam jos neke koje nisam videla na prethodnim stranicama, mada sam preletela i mozda propustila:

Funny Girl (Barbra & Omar)

Hiroshima Mon Amour

La Fille sur le Pont

From Here to Eternity

Brokeback Mountain

Great Expectations

I jedan domaci: Ljubav i moda :)

Moj omiljeni je Boys don't cry

Ne, ne, ne! Samo je jedna najbolja scena iz tog filma:

meni je uber segsi the big easy s kvejdom i elen barkin. skroz zaboravio na taj film, moracu ga pogledati opet.

i niko nije pomenuo grosse point blank. zabava na kub. ima romanticno, ima komedija, ima krljanje + muzika :wub:

Ne znam kako sam zaboravila Annie Hall.

• 1 year later...

• 3 months later...
  • Author

A Grand Romantic Gesture

Nabasala slučajno na romcom iz 2022. na Max aplikaciji, jako mi se svideo.

Moguće da nije do kvaliteta filma nego sam baš subjektivna u odnosu na glavnu junakinju.

Edited by pt 2.0

@pt 2.0 Pa kad igra Nik Sloter...)

• Author
1 minute ago, ronin said:

@pt 2.0 Pa kad igra Nik Sloter...)

Sloteru Niče, Srbija ti kliče.

(nije zbog njega, Vučića mi, nego zbog glavne glumice... njega nisam odmah prepoznala :) )

2 hours ago, pt 2.0 said:

A Grand Romantic Gesture

Nabasala slučajno na romcom iz 2022. na Max aplikaciji, jako mi se svideo.

Moguće da nije do kvaliteta filma nego sam baš subjektivna u odnosu na glavnu junakinju.

Ahhh Džina wub Prirodna lepota i harizma level 1000. Kada je plenila iz kolica u Noting Hillu, pa 20 godina kasnije kada joj Danijel D. L. sašije onu haljinu... još lepša a nije do haljine. ) Sramota me da priznam ali ću verovatno pogledati ovaj filmić. rolleyes