John Coltrane Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Jebali vas arapski klubovi, moderacijo vratite mi moj, na silu otet, topic!!! Želim i dalje sam sa sobom da se dopisujem na temu HOL, POR, AUT i ostalih skandi liga…
Jeremija Posted June 12, 2023 Author Posted June 12, 2023 Quote Steven Gerrard is reportedly considering an offer to return to club management with Saudi Pro League side Al Ettifaq. The former Liverpool skipper has been out of work since being sacked by Aston Villa in October following a poor run of results. https://talksport.com/football/1456307/steven-gerrard-offered-shock-return-saudi-arabia/
goofs Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 ^^ ruku na srce, dao je 14 golova na 16 utakmica, ali ipak ne moze se pored Odiona Igaloa i uvek neugodnog Romarinja
goofs Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 Brozovic iz Intera takodje pali u Arabiju, takodje svi zivi i nezivi nagovaraju Lukakua da ode, ali on nece van Evrope. Treba nam lista igraca koji su prebegli, raste svakodnevno.
levi Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 e ajde stvarno splitujte sve ovo na 1 topic za saudijsku ligu pa da ga nikad ne otvaram 1
Recommended Posts