1n54jd3r Posted May 11, 2024 Posted May 11, 2024 Dobise po prvi put 1. cetvrtinu u ovom PO. Ok, stabilizovali su igru, lice na nesto. I dalje se Jokic cuva u odbrani, mora tu uneti vise truda. 1
reg Posted May 11, 2024 Posted May 11, 2024 6 minutes ago, banecare1 said: zasto zvizde dzamalu? Mislim da je zbog bacanja stvari na teren u prošloj tekmi. 1
banecare1 Posted May 11, 2024 Posted May 11, 2024 Just now, reg said: Mislim da je zbog bacanja stvari na teren u prošloj tekmi. u jbt 1
reg Posted May 11, 2024 Posted May 11, 2024 Just now, 1n54jd3r said: Dobise po prvi put 1. cetvrtinu u ovom PO. Ok, stabilizovali su igru, lice na nesto. I dalje se Jokic cuva u odbrani, mora tu uneti vise truda. Opet je imao onaj njegov momenat u odbrani kada brani ulaz, mislim Andersona, tako što stoji nepokretno sa rukama uz telo, ali sve u svemu nije loše, što reče Mil@n sviraj kraj.
1n54jd3r Posted May 11, 2024 Posted May 11, 2024 Jamal resio da se osveti za ono ponizavanje koje su mu priredili minesocani u prve dve. Forsira dosta, ali mu i prolazi. Povratio je samopouzdanje. Nikola je i dalje u modu da razigrava ekipu i ne zeli da bude primarni skorer.
Amos Posted May 11, 2024 Author Posted May 11, 2024 7 minutes ago, reg said: Opet je imao onaj njegov momenat u odbrani kada brani ulaz, mislim Andersona, tako što stoji nepokretno sa rukama uz telo, ali sve u svemu nije loše, što reče Mil@n sviraj kraj. Imao ih je par, malo se čuva faulova ali i dalje izgleda jako loše kad tako izmlohavi. Zato je u bloku odneo dva puta Minesoćanje, Ant se još drži za rame.
Mil@n Posted May 11, 2024 Posted May 11, 2024 Koliko je Jokara loš Rim prorektor to je zaista užasno. Kako ko krene na koš, ovaj ga bukvalno samo pogledom isprati. Veliki je to hendikep u odbrani kada bekovi znajuda ako, probiju prvu liniju, nema tu ko više da im zasmeta. Trebao bi to više da čita i barem telom da izađe i barem malo zasmeta (Sjajno je to odradio Braun na Ridu sad, taman zasmetao da ovaj promaši zicer iako je imao, prednost). Inače, šta kažu eksperti, Marej na klupu? Ima on svoje momente kada je užasan ali isto tako i momente kada sam dobija. Bez dobrog Mareja teško će do pobede, za sada je odličan, samo malo više samo kontrole.
reg Posted May 11, 2024 Posted May 11, 2024 "Sjajna odbrana Rida", prevod: ukrao loptu posle kontinuiranog hand checkinga. 1
Amos Posted May 11, 2024 Author Posted May 11, 2024 Al' da Payton Watson ne može minut da odigra u ovakvoj utakmici, jako loš znak za dalje. 1
reg Posted May 11, 2024 Posted May 11, 2024 (edited) 4 minutes ago, Amos said: Al' da Payton Watson ne može minut da odigra u ovakvoj utakmici, jako loš znak za dalje. MPJ je dobio treću ličnu, verovatno će dobiti šansu. Dobro igra odbranu Braun na Edvardsu. Edited May 11, 2024 by reg
Recommended Posts