ducca Posted May 10 Posted May 10 (edited) Kontra jinx ne funkcioniše kad je toliko očigledan jbg (takoreći očajnički). Upravo si ih istinski osudio na metlu. Naći će tebe braća… Edited May 10 by ducca 2
1n54jd3r Posted May 11 Posted May 11 Pacersi reseni da dobiju veceras. Knicksi odu u dvocifreni minus pa se izbatrgaju nekako. Definitivno deluju istroseno, Brunson se muci.
banecare1 Posted May 11 Posted May 11 nikako da se odlepe preko 10, jos ce knicks da dobiju ako pacers pocnu da panice kada udju u egal zavrsnicu
reg Posted May 11 Posted May 11 20 minutes ago, banecare1 said: odlepise se Kad su se odlepili, zar je to moguće u ovoj seriji, ja ustao na 99-100?
banecare1 Posted May 11 Posted May 11 Just now, reg said: Kad su se odlepili, zar je to moguće u ovoj seriji, ja ustao na 99-100? odlepili se knicks pocetkom Q4, u jednom momentu su imali 9 razlike 1
banecare1 Posted May 11 Posted May 11 celu utakmicu indiana bolja i sve se cekalo kada ce da odu na 15+
1n54jd3r Posted May 11 Posted May 11 Vreme je za trenutak istine. Ajmo Debeli, nek ti je srecan Toni Braders
reg Posted May 11 Posted May 11 Kakvi kriterijumi, da se ovo što se sviralo KCPu sviralo u Denveru Minesota bi bila u bonusu posle pet minuta. 1
1n54jd3r Posted May 11 Posted May 11 Ono (ne)sviranje u Denveru je outlier. Ne verujem da ce se ponoviti, pusteno je kao da 80tih bad boysi igraju protiv mladjanog Jordana. 2
Mil@n Posted May 11 Posted May 11 4 minutes ago, Pantelija jr said: dajte neki strim, ne fercera mi RD... https://official.nbabite.com/home2 1
Recommended Posts