Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

ja sam ubedjen da minesota nece uzeti

bas zbog ovog gore sto sam pisao, ako i prodju denver, na prvo posrtanje gotovo sam siguran da idu nizbrdo, da nece imati odgovor

edvards je jos premlad, a ostali nemaju kvaliteta da to zaustave

pisem ovo zato sto kako igraju dosadasnji deo PO deluju kao da ce do titule stici bez ili sa eventualno jednim porazom

Posted

Pazi, imaju 6:0 do sada u plejofu i to protiv dobrih ekipa, nisu igrali sa Pelikanima i nekom boranijom, nameću se, prirodno je da se guraju među favorite. Može naravno da se desi da ih manjak iskustva košta ili da se ne snađu kada krene nizbrdo, videćemo.

Lično cenim da bi ih Boston dobio u finalu, najviše zbog toga i činjenice da imaju klupu koja može da parira.

Posted
24 minutes ago, б1lme3 said:

ali za to je kao prvo potrebno da jokic izdominira nad taunsom za pocetak

tauns je u ovoj seriji  na obe strane terena dobio duel sa jokicem i to je pocetak i kraj svake price

kad je tako denver apsolutno nema sta da trazi u seriji

upravo tako^

kada je vec najbolji igrac na svetu (a jeste) i kralj prilagodjavanja (a i to je), morao bi da ima snaznu reakciju na ovo sto su ga odvalili u prve dve tekme

• +1 1
Posted

Kakve veze ima što je Edvards premlad kada je dosta zreo igrački? Čovek je 4 godine u ligi i dvostruki allstar. 

Posted

Ali jos nema iskustvo igranja PO dalje od prve runde. Bez obzira na sjajne dosadasnje partije, pritisak ce samo rasti. 

Posted

Deluje mi kao dečko koga to baš ne dotiče

Posted
1 hour ago, Scouser said:

Na kraju i igraju  sa dosta više želje.

Ово је кључна ствар рекао бих, изгледају невероватно набријано, као да много више желе победу од Денвера. Притом се играло у Колораду, код куће то може да буде само још израженије. Утисак је да им је баш много подигло самопоуздње то метлање Финикса, ако ометлају и Денвер не видим ко ће да их заустави. Докле год им све полази из овакве одбране где гризу као осице не бринем за напад, има ко да испоручи.

Да не идемо предалеко јер нису још ни Денвер избацили али нисам сигуран ни како би Бостон у том великом финалу изашао на крај са оваквом одбраном. Питање је само могу ли да наставе на оволиком броју обртаја јер колико год да играју одличну одбрану целе сезоне ово је ипак неки виши ниво.

• +1 1
Posted
4 minutes ago, garmonbozia said:

Deluje mi kao dečko koga to baš ne dotiče

Pa ne znamo, to je poenta. Za sada im sve ide kako su zamislili. 

• +1 2
Posted
17 minutes ago, johan nagel said:

Да не идемо предалеко јер нису још ни Денвер избацили али нисам сигуран ни како би Бостон у том великом финалу изашао на крај са оваквом одбраном. Питање је само могу ли да наставе на оволиком броју обртаја јер колико год да играју одличну одбрану целе сезоне ово је ипак неки виши ниво.

Ja mislim da Boston igra dosta bolju odbranu i od Finiksa i od Denvera, imaju čime da guše Anta, Jrue je ozbiljna faca, i Tatum i Brown su dobri defanzivci. Ako njega zaustave može da krene drž-nedaj za Minesotu. Plus na sve to lade jaja i lezilebuju dve runde plejofa.

Veliki faktor će biti i stanje Porzingisa, ako on ne bude igrao Boston gubi fleksibilnost i moraće više da se prilagođava Minesoti nego obratno.

Trčimo pred rudu, ali eto, diskusije radi.

Posted

Не знам, ако бих морао да се кладим ко ће пре да се распадне кад налети на тврдо (а где ћеш тврђе од јучерашње Минесоте) Тејтум и Браун или мали Ент ставио бих паре на први двојац, није да им се није дешавало већ. Но видећемо ако дође уопште до те текме..

Posted

Utehu nalazim u tome da cu biti naspavaniji i zdraviji jer cu zapravo spavati nocu umesto nerviranja i zombiranja sutradan.

• +1 1
Posted
4 minutes ago, 1n54jd3r said:

Utehu nalazim u tome da cu biti naspavaniji i zdraviji jer cu zapravo spavati nocu umesto nerviranja i zombiranja sutradan.

preokrece ovo denver, neces valjda propustiti da gledas to uzivo

Posted
15 minutes ago, banecare1 said:

Kao Hjuston 1995 godine:fantom:

Posted
30 minutes ago, 1n54jd3r said:

Nema utehe brate, zamisli tu sreću gledanja Jokare i momaka u nastavku PO i pohodu na još jedan prsten. Ne može ti bolje spavanje to nadoknaditi, što znaš i sam uostalom.

Posted
34 minutes ago, banecare1 said:

Da je srece da sam propustio i ono mucenje jutros. Ali mogu tek da zamislim one navijace u areni koji su zvizdali svojim kosarkasima. Srusio se snesko. Brutalno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...