Amos Posted May 7 Author Posted May 7 Klupa 25-7, tu su Watson i Braun da zamene Brusa Browna koji je ove sezone loše igrao. 1
reg Posted May 7 Posted May 7 (edited) 8 minutes ago, Amos said: A sad je But kriv Nije kriv, Minesota je fenomenalna, ali njegov koncept podrazumeva da mlađi igrači dobiju više odgovornosti u igri (Braun i Votson su večeras zajedno odigrali 11 minuta), pa makar ne uzeli titulu. E sad, sumnjam da je video metlu u drugom kolu plejofa. Drago bi mi bilo zbog Montea da uzmu titulu. Edited May 7 by reg
Micko8 Posted May 7 Posted May 7 Onog alkosa na klupi Denvera skoluju bivsi pomocnici,takozvana redaljka.
Amos Posted May 7 Author Posted May 7 (edited) 8 minutes ago, reg said: Nije kriv, Minesota je fenomenalna, ali njegov koncept podrazumeva da mlađi igrači dobiju više odgovornosti u igri (Braun i Votson su večeras zajedno odigrali 11 minuta), pa makar ne uzeli titulu. E sad, sumnjam da je video metlu u drugom kolu plejofa. Njegov koncept podrazumeva da se ne troše više pare jer su dogurali do capa. Rekli mu odozgo da je toliko dosta za ovu godinu. I opet će ovo leto. Ništa čovek nije kriv. Edited May 7 by Amos 1
kralj Posted May 7 Posted May 7 To bi značilo da ide i KCP (pod uslovom da se ne iznađe legenda koja bi trejdovala Zika). Doduše, verovatno bi se BB uklopio u prostor do drugog aprona u slučaju da KCP ode.
kralj Posted May 7 Posted May 7 7 minutes ago, Amos said: Njegov koncept podrazumeva da se ne troše više pare jer su dogurali do capa. Rekli mu odozgo da je toliko dosta za ovu godinu. I opet će ovo leto. Ništa čovek nije kriv. Nema nikakve sumnje da je But uradio mnogo više dobrog nego lošeg. Naročito u početnoj fazi. Ali to ne znači da Redži, Zik i ovaj draft sa prave strane doprinose generalno afirmativnom učinku. Svakako nije imao mnogo izbora oko budzeta, ko zna i kakve bi ove bitnije ugovore nudili da je ovakva struktura kepa bila u trenucima kada su ih nudili.
Amos Posted May 7 Author Posted May 7 Strawther je odličan draft na toj poziciji i biće validna zamena za MPJa kroz 2 godine. Zapravo, sva trojica su odlični samo premladi + Braunu fali šut.
Micko8 Posted May 7 Posted May 7 (edited) 6 minutes ago, Amos said: Strawther je odličan draft na toj poziciji i biće validna zamena za MPJa kroz 2 godine. Zapravo, sva trojica su odlični samo premladi + Braunu fali šut. Pickett i onaj sa plavom kosom premladi ??? Pa oni vec imaju po 22,23 godine. Debelog su nadigrali i Towns i Rid, zavrsice plej of bez ispaljenog metska. Nije imao jednu dobru utakmicu od pocetka do kraja u ovom plej of-u. Edited May 7 by Micko8
reg Posted May 7 Posted May 7 5 minutes ago, Amos said: Njegov koncept podrazumeva da se ne troše više pare jer su dogurali do capa. Rekli mu odozgo da je toliko dosta za ovu godinu. I opet će ovo leto. Ništa čovek nije kriv. Errm, bukvalno sam počeo post sa nije kriv. 3 minutes ago, Amos said: Strawther je odličan draft na toj poziciji i biće validna zamena za MPJa kroz 2 godine. Zapravo, sva trojica su odlični samo premladi + Braunu fali šut. Van trojke Jokič-MPJ-Marej Meloun se nije baš ubio od razvijanja mladih igrača. Gledam Hartenštajna danas i kao kroz maglu se sećam da je igrao za Denver. 2
Amos Posted May 7 Author Posted May 7 3 minutes ago, Micko8 said: Pickett i onaj sa plavom kosom premladi ??? Pa oni vec imaju po 22,23 godine. Braun, Watson i Strawther kao okosnica za budućnost, Pickett i plavi su kusur.
Amos Posted May 7 Author Posted May 7 Just now, reg said: Errm, bukvalno sam počeo post sa nije kriv. Van trojke Jokič-MPJ-Marej Meloun se nije baš ubio od razvijanja mladih igrača. Gledam Hartenštajna danas i kao kroz maglu se sećam da je igrao za Denver. Više je bio odgovor kralju što je draftovao one rukije a ti lajkovao. Malone je jeziv sa neiskusnim igračima i rezervnim centrima, špekulisali su DNVR na početku sezone da mu je Boot uvalio kosku sa takvom postavom klupe i da ovaj pizdi zbog toga. Jebiga, ne znamo šta se dešava unutar ekipe pa Malone više veruje 1 Džastinu Holideju nego Pwatu ali daću mu benefit of the doubt da vidi nešto što mi ne vidimo.
Micko8 Posted May 7 Posted May 7 Mislio sam da se post odnosio na proslogodisnji draft. Ne znam koliko ce ti igraci napredovati u Denveru. Meloun ne zna da uspostavi bilo koji drugi sistem od onoga sto forsira sa Jokicem. On ne zna da igracima da dodeli uloge u kojima bi se oni najbolje snasli. Zato se uvek raspadnu kada on nije na terenu ali evo u ovom plej of-u su i sa njim truba.
Recommended Posts