Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

Još će da se razigraju Morisi i Andersoni. Sledeća ide na 40.

Posted

Klupa 25-7, tu su Watson i Braun da zamene Brusa Browna koji je ove sezone loše igrao. 

• +1 1
Posted (edited)
8 minutes ago, Amos said:

A sad je But kriv :lolol:

Nije kriv, Minesota je fenomenalna, ali njegov koncept podrazumeva da mlađi igrači dobiju više odgovornosti u igri (Braun i Votson su večeras zajedno odigrali 11 minuta), pa makar ne uzeli titulu. E sad, sumnjam da je video metlu u drugom kolu plejofa.

Drago bi mi bilo zbog Montea da uzmu titulu.

Edited by reg
Posted

Bitno da su 3 pika spucali na igrače koji mogu odmah da doprinesu.

• +1 1
Posted

Onog alkosa na klupi Denvera skoluju bivsi pomocnici,takozvana redaljka.

Posted (edited)
8 minutes ago, reg said:

Nije kriv, Minesota je fenomenalna, ali njegov koncept podrazumeva da mlađi igrači dobiju više odgovornosti u igri (Braun i Votson su večeras zajedno odigrali 11 minuta), pa makar ne uzeli titulu. E sad, sumnjam da je video metlu u drugom kolu plejofa.

Njegov koncept podrazumeva da se ne troše više pare jer su dogurali do capa. Rekli mu odozgo da je toliko dosta za ovu godinu. I opet će ovo leto. Ništa čovek nije kriv.

Edited by Amos
  • +1 1
Posted

To bi značilo da ide i KCP (pod uslovom da se ne iznađe legenda koja bi trejdovala Zika).

Doduše, verovatno bi se BB uklopio u prostor do drugog aprona u slučaju da KCP ode.

Posted
7 minutes ago, Amos said:

Njegov koncept podrazumeva da se ne troše više pare jer su dogurali do capa. Rekli mu odozgo da je toliko dosta za ovu godinu. I opet će ovo leto. Ništa čovek nije kriv.

Nema nikakve sumnje da je But uradio mnogo više dobrog nego lošeg. Naročito u početnoj fazi. Ali to ne znači da Redži, Zik i ovaj draft sa prave strane doprinose generalno afirmativnom učinku.

Svakako nije imao mnogo izbora oko budzeta, ko zna i kakve bi ove bitnije ugovore nudili da je ovakva struktura kepa bila u trenucima kada su ih nudili.

Posted

Strawther je odličan draft na toj poziciji i biće validna zamena za MPJa kroz 2 godine. Zapravo, sva trojica su odlični samo premladi + Braunu fali šut. 

Posted

U sred Denvera, Ant-u viču

"Mvp, mvp!"

Interesantno

Posted (edited)
6 minutes ago, Amos said:

Strawther je odličan draft na toj poziciji i biće validna zamena za MPJa kroz 2 godine. Zapravo, sva trojica su odlični samo premladi + Braunu fali šut. 

Pickett i onaj sa plavom kosom premladi ??? Pa oni vec imaju po 22,23 godine. Debelog su nadigrali i Towns i Rid, zavrsice plej of bez ispaljenog metska. Nije imao jednu dobru utakmicu od pocetka do kraja u ovom plej of-u.

Edited by Micko8
Posted
5 minutes ago, Amos said:

Errm, bukvalno sam počeo post sa nije kriv.:)

3 minutes ago, Amos said:

Van trojke Jokič-MPJ-Marej Meloun se nije baš ubio od razvijanja mladih igrača. Gledam Hartenštajna danas i kao kroz maglu se sećam da je igrao za Denver.

• +1 2
Posted
3 minutes ago, Micko8 said:

Pickett i onaj sa plavom kosom premladi ??? Pa oni vec imaju po 22,23 godine.

Braun, Watson i Strawther kao okosnica za budućnost, Pickett i plavi su kusur. 

Posted
Just now, reg said:

Errm, bukvalno sam počeo post sa nije kriv.:)

Van trojke Jokič-MPJ-Marej Meloun se nije baš ubio od razvijanja mladih igrača. Gledam Hartenštajna danas i kao kroz maglu se sećam da je igrao za Denver.

Više je bio odgovor kralju što je draftovao one rukije a ti lajkovao. :) 

Malone je jeziv sa neiskusnim igračima i rezervnim centrima, špekulisali su DNVR na početku sezone da mu je Boot uvalio kosku sa takvom postavom klupe i da ovaj pizdi zbog toga. Jebiga, ne znamo šta se dešava unutar ekipe pa Malone više veruje 1 Džastinu Holideju nego Pwatu ali daću mu benefit of the doubt da vidi nešto što mi ne vidimo.

Posted

Mislio sam da se post odnosio  na proslogodisnji draft. Ne znam koliko ce ti igraci napredovati u Denveru. Meloun ne zna da uspostavi bilo koji drugi sistem od onoga sto forsira sa Jokicem. On ne zna da igracima da dodeli uloge u kojima bi se oni najbolje snasli. Zato se uvek raspadnu kada on nije na terenu ali evo u ovom plej of-u su i sa njim truba.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...