Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted (edited)

Debeli treba da se mane prenosa lopte, ima tu igrača koji to rade brže, a gubi snagu nepotrebno. Konstantno ga udvajaju, treba brže da se oslobađa lopte u tim situacijama.

Edited by booyaka
Posted

Zaključala ih Minesota.

Posted

ESPN ne prenosi, mrzi me  da trazim po netu, ali po livescore-u izgleda da bolje sto ne gledam.

• +1 2
Posted
Just now, Budja said:

ESPN ne prenosi, mrzi me  da trazim po netu, ali po livescore-u izgleda da bolje sto ne gledam.

Osim ako ne navijaš za Minesotu, a ovde ima i takvih. 

Igraju tako da ću na HT verovatno na spavanje. Totalna nemoć. 

Posted

Davi ih Minesota kao zmija zabu. Neprijatno za gledati. Nemoc nezapamcenog nivoa.

• +1 1
Posted

Opasno igra Minesota, ljubitelji košarke imaju šta i da vide. Mogu oni i do samog kraja, biće zanimljive naredne dve serije

Posted

Ponižavanje.

Posted

Izgleda da će Debeli stići i na konje,i da odmori i na pripreme i u Pariz. Ako padne metla, možda mu u Somboru i saopšte da je MVP

• +1 1
Posted

Moze Denver bolje. :rolleyes:

Posted
13 minutes ago, Budja said:

Ponižavanje Denvera kakvo odavno nismo gledali. Potpuna nemoć, poslednji put su ovako gubili od Finiksa bez Džamala u plejofu 2021.

• +1 1
Posted

Joj MekDanijelse i Ride, zasto niste igrali prosli plejof... pa majku vam jebem, nije u redu zaista

• Haha 1
  • -1 1
Posted

Bice to rutiniranje Minesote do kraja, slicno Denveru prosle godine.

• +1 1
Posted

Sudije dozvoljavaju stvarno dosta kontakta, osim na Ant-u koji dobija svoja slobodna. Tesko za priznati i procesuirati, ali ako izgube danas metla je poprilicno realan scenario.

Posted

Kralj je mrtav, ziveo kralj. Kakve rotacije u odbrani prave, ovo nisam video au. Pitanje samo koliko ce izdrzati

Posted

Jamal Murray je najbolji igrač Minnesote.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...