booyaka Posted May 7 Posted May 7 (edited) Debeli treba da se mane prenosa lopte, ima tu igrača koji to rade brže, a gubi snagu nepotrebno. Konstantno ga udvajaju, treba brže da se oslobađa lopte u tim situacijama. Edited May 7 by booyaka
Budja Posted May 7 Posted May 7 ESPN ne prenosi, mrzi me da trazim po netu, ali po livescore-u izgleda da bolje sto ne gledam. 2
Mil@n Posted May 7 Posted May 7 Just now, Budja said: ESPN ne prenosi, mrzi me da trazim po netu, ali po livescore-u izgleda da bolje sto ne gledam. Osim ako ne navijaš za Minesotu, a ovde ima i takvih. Igraju tako da ću na HT verovatno na spavanje. Totalna nemoć.
1n54jd3r Posted May 7 Posted May 7 Davi ih Minesota kao zmija zabu. Neprijatno za gledati. Nemoc nezapamcenog nivoa. 1
Engineer Posted May 7 Posted May 7 Opasno igra Minesota, ljubitelji košarke imaju šta i da vide. Mogu oni i do samog kraja, biće zanimljive naredne dve serije
*edited by mod Posted May 7 Posted May 7 Izgleda da će Debeli stići i na konje,i da odmori i na pripreme i u Pariz. Ako padne metla, možda mu u Somboru i saopšte da je MVP 1
reg Posted May 7 Posted May 7 13 minutes ago, Budja said: ESPN ne prenosi, mrzi me da trazim po netu, ali po livescore-u izgleda da bolje sto ne gledam. Ponižavanje Denvera kakvo odavno nismo gledali. Potpuna nemoć, poslednji put su ovako gubili od Finiksa bez Džamala u plejofu 2021. 1
Zli Gli Posted May 7 Posted May 7 Joj MekDanijelse i Ride, zasto niste igrali prosli plejof... pa majku vam jebem, nije u redu zaista 1 1
Budja Posted May 7 Posted May 7 Bice to rutiniranje Minesote do kraja, slicno Denveru prosle godine. 1
1n54jd3r Posted May 7 Posted May 7 Sudije dozvoljavaju stvarno dosta kontakta, osim na Ant-u koji dobija svoja slobodna. Tesko za priznati i procesuirati, ali ako izgube danas metla je poprilicno realan scenario.
Fins fleet Posted May 7 Posted May 7 Kralj je mrtav, ziveo kralj. Kakve rotacije u odbrani prave, ovo nisam video au. Pitanje samo koliko ce izdrzati
Recommended Posts