Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted
On 4. 5. 2024. at 13:48, uini said:

Josh Hart

On his preference not to visit Indiana...

“If I don’t have to play the Indiana Pacers, I’m not stepping foot in that state. I don’t want to be in Indiana for any All-Star break, for anything. I am not an Indiana guy.”

“I will say they do get a White Castle there. I love White Castle. It’s the only solid thing about Indiana. And Long’s Bakery. Fire donuts. If not for those two things, psshh. Long’s Bakery? Donuts are top tier. Indiana? Bottom of the barrel.”

:lol:

klošar :)

Posted
2 hours ago, Scouser said:

klošar :)

Indijana je takodje mesto u kojoj je osnovan Kju Kluks Klan, tako da mogu da razumem odvratnost crnih igraca prema toj drzavi:)

Posted

Kolevka košarke takođe, samo kažem.

Posted
6 hours ago, booyaka said:

Čoveče, lik je upravo dao 39 od 106 poena u sedmoj utakmici plej-ofa. Sve i da mu je to prvi takav učinak, a nije,  večerašnji performans je nepobitan dokaz njegovog kvaliteta. Videćemo ga i protiv Seltiksa, siguran sam da će takođe odigrati na visokom nivou.

Ladno si uspeo da me zbunis toliko da sam morao da odem da proverim da li sam pomesao Micela s nekim i naravno da nisam. Lik koji u karijeri u regularnoj sezoni sutira solidnih 46.5% ima 7 ucesca u plejofu i ovo mu je treci put da prolazi prvu rundu uz procenat suta u plejofu 43.2%, dakle znacajan pad. Treba pomenuti i da je vodio po 2-0 i 3-1 i uspeo da izgubi te dve serije 2-4 i 3-4 uz fantasticne closeout meceve u tim serijama gde je sutirao tipa 9/22, 12/27, 6/19 i slicno. I sinoc je iskidao sa 11/27, skidam kapu, bas ono provereni pobednik. Mislim, jebes procente suta, poeni se racunaju. Ja bi mu za ovo sinoc produzio ugovor i dao 78 miliona po sezoni.

• Haha 1
Posted
23 minutes ago, Zli Gli said:

Lik koji u karijeri u regularnoj sezoni sutira solidnih 46.5% ima 7 ucesca u plejofu i ovo mu je treci put da prolazi prvu rundu uz procenat suta u plejofu 43.2%, dakle znacajan pad. 

u aktuelnoj sezoni je sutirao 46.2% na 19.8 uzetih suteva u regulareu vs 47% na 22 uzeta suta u 7 tekmi magik serije, so there's that.

nisam nikada bio fan mitchella pa ni danas ali ima jako malo igraca, tipa, 3x prsta jedne ruke, koji imaju bolje procente u plejofu nego tokom reg sezone. logicno je posto su sutevi tezi, odbrana bolja, glavni igraci preuzimaju odgovornost cesce a igraju vise minuta.

evo npr SGA imao u reg 53.5% a u laganom sweepu protiv pelicansa, 47.6%

krajnje uobicajene stvari, koji ne govore da je takav igrac los, vec da oni koji mogu da prestignu svoje regulare proseke u plejof uslovima, jesu izuzetni a time i jako retki.

Posted

Pa ajmo onda da ne pravimo od toga spektakl, lik radi isto sto i vecina osim sto uzima mnogo suteva i eto poena. Procenat u seriji 45.9% a u 5 od 7 meceva 40% ili manje, meni to nikako nije za divljenje i prosli su samo zato sto se i Orlando raspao, ne zbog njega kao lidera koji je odigrao dobro. 

4-0 ili 4-1 za Seltikse lagano sad, sve i da Porzingis propusti celu seriju.

• +1 1
Posted
36 minutes ago, Zli Gli said:

. Procenat u seriji 45.9% a u 5 od 7 meceva 40% ili manje, 

na espnu stoji 47% za ovu seriju, kao sto sam i napisao.

nije spektakl, slazem se, radi ono sto rade vodeci skoreri bilo koje plejof ekipe, pogotovo sto ja mislim da mobley mora viss suteva da uzima, tipa, duplo vise, jer tako dobijaju na raznovrsnosti

ali opet kazem, to je plejof; evo doncica koji je sutirao 48% tokom sezone, protiv clippersa 40%; vazno je da su dobili, bice bolje sledeci put.

Posted

tatum 41.6% protiv majemija, 47.1% u sezoni

..jasno je da je i on kao i luka imao šuterski lošu seriju ali eto, više je takvih primera u plejofu,nego ovih kao kod donovana, koji je sticajem okolnosti, zapravo premašio svoje reg sez procente. pašće to protiv celticsa, pogotovo ako nastavi ovako da igra, tjbude imao alfa & omega pristup

• +1 3
Posted

Ma i ovaj Ajverson je bio prevara, kao igra NBA a ne može ni da zakuca pošteno :fantom: 

Posted

Zapravo mislim da je "Feel deez nuts" :D

• +1 1
  • Haha 1
Posted
21 minutes ago, napadaj said:

Zapravo mislim da je "Feel deez nuts" :D

pa fil 'iz nuts 

Posted (edited)
2 hours ago, uini said:

na espnu stoji 47% za ovu seriju, kao sto sam i napisao.

nije spektakl, slazem se, radi ono sto rade vodeci skoreri bilo koje plejof ekipe, pogotovo sto ja mislim da mobley mora viss suteva da uzima, tipa, duplo vise, jer tako dobijaju na raznovrsnosti

ali opet kazem, to je plejof; evo doncica koji je sutirao 48% tokom sezone, protiv clippersa 40%; vazno je da su dobili, bice bolje sledeci put.

47% u prvih 6 meceva i sad je ispod 46 kad se uracuna ovaj sedmi ali nebitno, kapiram poentu svakako ali eto taj podatak da je u 5 od 7 sutirao do 40% meni mnogo govori. Normalno da se desava svima ali on nema neku bogatu istoriju kidanja u plejofu, cak naprotiv, iako je vise puta imao sasvim dobre saigrace. 

Edited by Zli Gli
  • +1 1
Posted
11 minutes ago, garmonbozia said:

pa fil 'iz nuts 

b1809ecd-f52c-4970-aac8-49b03372df48_tex

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...