1n54jd3r Posted May 4 Posted May 4 12 minutes ago, kralj said: Igra strela! Mislim da nije postojao promil sanse da propusti
kralj Posted May 4 Posted May 4 36 minutes ago, 1n54jd3r said: Mislim da nije postojao promil sanse da propusti Ja sam bogami posumnjao danas.
1n54jd3r Posted May 4 Posted May 4 Kakav ulazak u tekmu od strane minesocana...Denver ne zna gde je supalj
reg Posted May 4 Posted May 4 Denver deluje raštimovano. Marej maši ceo koš, Jokić ne može da ubode svoje poluhoroge. Moraće MPJ više šuteva da uzima u ovoj seriji.
Fakundo Sava Posted May 4 Posted May 4 Biće ovo jako prizemljenje In other news Max Kleber verovatno završio sezonu
1n54jd3r Posted May 4 Posted May 4 Jbt kao da su uplaseni Minesotine odbrane i kao da iskacu iz svojih standardnih kretnji i postavki u napadu
kralj Posted May 4 Posted May 4 Blagi užas, čekamo da vidimo da li će neka mini serija biti u stanju da preokrene momentum. Vulvsi gore.
reg Posted May 4 Posted May 4 Kad su pre ušli Redži i Džastin Holidej. Nadam se da će ići svaki napad na Gobera ako isti bude čuvao Jokića.
Recommended Posts