ducca Posted April 28 Posted April 28 Ja ne znam ako ovo nije 6-7. prekid za tajmaut od pocetka, vise sam pogledao reklama nego kosarke.
Zli Gli Posted April 28 Posted April 28 Kajri 9 poena za manje od minut, evo opet drame i samo -22 Ali Gaford koji ima otvoren put ka kosu iz dvokoraka ali se na metar dva od kosa okrece i baca loptu u ruke protivniku jer nije navikao da tako napada kos, sramota
Venom Posted April 28 Posted April 28 Clippersi šutiraju 60% i 70% za tri. Ako održe do kraja kapa dole, ali ne očekujem.
ducca Posted April 28 Posted April 28 Ok ovo je vec prava kosarka, steta sto je i dalje ogromna razlika. Clippersi flopuju sampionski, sve je na svom mestu
Zli Gli Posted April 28 Posted April 28 Ovo je bomba rezultat za Dalas s obzirom kako kriminalno igra Doncic igra za sad, sjebao je sve sto je mogao. Ako se i on pojavi moze biti bar napeto
Zli Gli Posted April 28 Posted April 28 (edited) Zanimljiv dinamican mec ali bas mnogo glupih gresaka na obe strane u ovom periodu Ladno ce ovi okrenuti mozda i do kraja trece, kakav raspad Klipersa Edited April 28 by Zli Gli
Recommended Posts