Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 23/24

Featured Replies

Ne pleja, nego čoveka koji zna da tapka loptu. Strela, Dzoker i Redzi, a 2 nisu igrala.

Bas takve cinjenice ih svrstavaju u idealno ukomponovane timove.

• Replies 9.5k
  • Views 551k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• *edited by mod
    *edited by mod

• Devedesetih je Jordan plazio jezik, došla je nova era     NBA bolja nego ikad    

• Nuggetsi s povređenim drugim igračem gube 0-2: esam reko da ih je samo usralo prošle godine, o sudbino kleta   Wolvesi bez petog najboljeg igrača gube petu utakmicu: opet sere Nuggetse da pr

Posted Images

jbhmklaytotobhniy032.jpg

Tristan 100% pobeda u NBA, Vlade i Peja in disbelief

Tristan zabeležio rekord po broju skokova u NBA.

Hjuston pre 20 dana imao skor 25-34 i bili su otpisani, a danas imaju 35-35 i prakticno su usli u trku za plej-in.

Zanimljiva stvar je da se Sengun povredio pre 14 dana i od tada su nepobedivi.

Edited by Hele

^pri cemu sam ja ocekivao da jabari smith obvladava na centru, a on ili cjorak ili se bije pa ga iskljuce :i

1 hour ago, Hele said:

Hjuston pre 20 dana imao skor 25-34 i bili su otpisani, a danas imaju 35-35 i prakticno su usli u trku za plej-in.

Zanimljiva stvar je da se Sengun povredio pre 14 dana i od tada su nepobedivi.

bice da je ipak do protivnika u tom periodu

skoro sve ekipe van PO

Dobili su zadnjih par i sa Sengunom a od tih 10 pobeda u zadnjih 11 meceva, 4 ekipe su u plejof zoni i Bulsi sigurni za plejin, dakle 50% meceva nisu bili naivni protivnici. Tesko ce izdrzati ali bar se malo zakuvalo.

Navodno ce se Embid vratiti pred kraj regularnog dela, imacemo verovatno na papiru dva derbija u prvoj rundi istoka, Boston - Fila i Milvoki - Majami (ili obrnuto). Realno dva ciscenja ali bar zvuci zanimljivo u najavi. 

Njujork - Majami je jedini derbi istoka, sve ostalo meh

Ladno Minesota i OKC igraju u istom terminu, od ponoći, protiv Voriorsa i Baksa. 

Majami protiv Klivlenda od 11. Imaju lakši raspored od Indijane koja igra noćas sa Lejkersima, ali još uvek bi mogli da završe u plej-inu.

1 hour ago, Zli Gli said:

Dobili su zadnjih par i sa Sengunom a od tih 10 pobeda u zadnjih 11 meceva, 4 ekipe su u plejof zoni i Bulsi sigurni za plejin, dakle 50% meceva nisu bili naivni protivnici. Tesko ce izdrzati ali bar se malo zakuvalo.

Navodno ce se Embid vratiti pred kraj regularnog dela, imacemo verovatno na papiru dva derbija u prvoj rundi istoka, Boston - Fila i Milvoki - Majami (ili obrnuto). Realno dva ciscenja ali bar zvuci zanimljivo u najavi. 

Kakav derbi sa Embiidom u plej of-u:dry: Naravno da vucibatini nije nista, pokusavaju da skinu pritisak sa njega, pa se nadaju da ce proigrati u plej of-u. Ispadaju u prvoj rundi ovaj put:fantom:

16 minutes ago, Micko8 said:

Kakav derbi sa Embiidom u plej of-u:dry: Naravno da vucibatini nije nista, pokusavaju da skinu pritisak sa njega, pa se nadaju da ce proigrati u plej of-u. Ispadaju u prvoj rundi ovaj put:fantom:

misliš da nije imao operaciju meniskusa? to bi bio neki next level shit

Neka se neko ukljuci u prenos Klipersa i Siksersa, zasto samo mene da bole oci i mozak

Pritom Klipersi u ful sastavu osim Vestbruka, zabrinjavajuce

Neces da me prevaris, da predjem sa krljanja u Denveru (Colorado-Pittsburgh, NHL).:D

20 minutes ago, Zli Gli said:

Neka se neko ukljuci u prenos Klipersa i Siksersa, zasto samo mene da bole oci i mozak

Pritom Klipersi u ful sastavu osim Vestbruka, zabrinjavajuce

Poluvreme, a bas si me zainteresovao.  Ne moze gore da bude of Portlanda i Denvera juce.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.