kralj Posted March 24 Posted March 24 Ne pleja, nego čoveka koji zna da tapka loptu. Strela, Dzoker i Redzi, a 2 nisu igrala. Bas takve cinjenice ih svrstavaju u idealno ukomponovane timove.
Hele Posted March 24 Posted March 24 (edited) Hjuston pre 20 dana imao skor 25-34 i bili su otpisani, a danas imaju 35-35 i prakticno su usli u trku za plej-in. Zanimljiva stvar je da se Sengun povredio pre 14 dana i od tada su nepobedivi. Edited March 24 by Hele 2
uini Posted March 24 Posted March 24 ^pri cemu sam ja ocekivao da jabari smith obvladava na centru, a on ili cjorak ili se bije pa ga iskljuce :i 1
pbg12345 Posted March 24 Posted March 24 1 hour ago, Hele said: Hjuston pre 20 dana imao skor 25-34 i bili su otpisani, a danas imaju 35-35 i prakticno su usli u trku za plej-in. Zanimljiva stvar je da se Sengun povredio pre 14 dana i od tada su nepobedivi. bice da je ipak do protivnika u tom periodu skoro sve ekipe van PO
Zli Gli Posted March 24 Posted March 24 Dobili su zadnjih par i sa Sengunom a od tih 10 pobeda u zadnjih 11 meceva, 4 ekipe su u plejof zoni i Bulsi sigurni za plejin, dakle 50% meceva nisu bili naivni protivnici. Tesko ce izdrzati ali bar se malo zakuvalo. Navodno ce se Embid vratiti pred kraj regularnog dela, imacemo verovatno na papiru dva derbija u prvoj rundi istoka, Boston - Fila i Milvoki - Majami (ili obrnuto). Realno dva ciscenja ali bar zvuci zanimljivo u najavi.
reg Posted March 24 Posted March 24 Ladno Minesota i OKC igraju u istom terminu, od ponoći, protiv Voriorsa i Baksa. Majami protiv Klivlenda od 11. Imaju lakši raspored od Indijane koja igra noćas sa Lejkersima, ali još uvek bi mogli da završe u plej-inu.
Micko8 Posted March 24 Posted March 24 1 hour ago, Zli Gli said: Dobili su zadnjih par i sa Sengunom a od tih 10 pobeda u zadnjih 11 meceva, 4 ekipe su u plejof zoni i Bulsi sigurni za plejin, dakle 50% meceva nisu bili naivni protivnici. Tesko ce izdrzati ali bar se malo zakuvalo. Navodno ce se Embid vratiti pred kraj regularnog dela, imacemo verovatno na papiru dva derbija u prvoj rundi istoka, Boston - Fila i Milvoki - Majami (ili obrnuto). Realno dva ciscenja ali bar zvuci zanimljivo u najavi. Kakav derbi sa Embiidom u plej of-u Naravno da vucibatini nije nista, pokusavaju da skinu pritisak sa njega, pa se nadaju da ce proigrati u plej of-u. Ispadaju u prvoj rundi ovaj put
uini Posted March 24 Posted March 24 16 minutes ago, Micko8 said: Kakav derbi sa Embiidom u plej of-u Naravno da vucibatini nije nista, pokusavaju da skinu pritisak sa njega, pa se nadaju da ce proigrati u plej of-u. Ispadaju u prvoj rundi ovaj put misliš da nije imao operaciju meniskusa? to bi bio neki next level shit
Zli Gli Posted March 24 Posted March 24 Neka se neko ukljuci u prenos Klipersa i Siksersa, zasto samo mene da bole oci i mozak Pritom Klipersi u ful sastavu osim Vestbruka, zabrinjavajuce 3
Miljenko Posted March 24 Posted March 24 Neces da me prevaris, da predjem sa krljanja u Denveru (Colorado-Pittsburgh, NHL).
reg Posted March 24 Posted March 24 20 minutes ago, Zli Gli said: Neka se neko ukljuci u prenos Klipersa i Siksersa, zasto samo mene da bole oci i mozak Pritom Klipersi u ful sastavu osim Vestbruka, zabrinjavajuce Poluvreme, a bas si me zainteresovao. Ne moze gore da bude of Portlanda i Denvera juce.
Recommended Posts