1n54jd3r Posted March 22 Posted March 22 Reggie Jackson mi ide na nerve. Will the trill je bio pojam inteligencije u odnosu na ovoga. 1
Milošica Posted March 22 Posted March 22 3 hours ago, б1lme3 said: ufff ne znam jesi ozbiljan, a nije ni bitno Maco, znao sam da ćeš uzeti u obzir da postoji mogućnost da se zezam, jer i jesam se zezao. Iako puno poštovanje za Domantasa. Hvala na opširnom odgovoru, ti si blago ovog foruma.
reg Posted March 22 Posted March 22 (edited) MPJ kida. Svidja mi se ova odbrana ulaza Jokica kada okrene ledja protivnickom igracu pre suta da obezbedi eventualni skok. Kakvi blokovi, kakva zastita obruca Edit: Dal je realno da ova klupa ne moze da izdrzi tri minuta bez prosipanja prednosti Edited March 22 by reg 2
1n54jd3r Posted March 22 Posted March 22 NYK su zajebana ekipa. OG-u da iskesiraju extension, Rendla da zavaljaju za nesto sto im se bolje uklapa, i mislim da imaju fino prostora u salary cap da dovedu FA za narednu sezonu. 2
reg Posted March 22 Posted March 22 1 minute ago, 1n54jd3r said: NYK su zajebana ekipa. OG-u da iskesiraju extension, Rendla da zavaljaju za nesto sto im se bolje uklapa, i mislim da imaju fino prostora u salary cap da dovedu FA za narednu sezonu. Jesu, Ali Tibsov stil je takav da izmrcvari tim do plejofa. Kakav Dzordanovski kos Dzamala, jedan od 5-6 takvih ove sezone.
Zli Gli Posted March 22 Posted March 22 15 hours ago, kralj said: Ti si Zli Embid ovog topika. Ništa sadržaj, samo intenzivna propaganda. Hvala na komplimentu, znam da nisam najredovniji ali kad sam tu, jebem i ne vadim. I ti si ok, ne Embidara nivo ali makar neki Holmgren recimo. 2
uini Posted March 22 Posted March 22 3 hours ago, 1n54jd3r said: Rendla da zavaljaju za nesto sto im se bolje uklapa, ostale franshize be like 3
goofs Posted March 22 Posted March 22 Šteta za Ingrama, kliknuli su Pelikansi u poslednje vreme, mislim da je Zion izgubio 10-12kg od Nove godine. Ovo sad na prvi pogled deluje season-ending
uini Posted March 22 Posted March 22 The Knicks had played acceptable defense through the first half, but what can be done about Jokic? He is a basketball robot. 1
pbg12345 Posted March 22 Posted March 22 ovaj zavrsni period regularne sezone, posle ol star pauze je uzivancija 4 hours ago, 1n54jd3r said: NYK su zajebana ekipa. OG-u da iskesiraju extension, Rendla da zavaljaju za nesto sto im se bolje uklapa, i mislim da imaju fino prostora u salary cap da dovedu FA za narednu sezonu. mozda ponovo da probaju sa dejvisom, sad svakako "manje kosta" a umesto rendla bi im legao samo tako lejkersima je ionako vreme za temeljnu rekonstrukciju, holivud voli te povratke otpisanih, pa se rendl taman lepo uklapa 5 hours ago, Milošica said: Maco, ti si blago ovog foruma. hvala mace, apsolutno se slazem
spaceploitator Posted March 22 Posted March 22 14 hours ago, napadaj said: A jebeni Silver ubacuje lajv klađenje u NBA app. 14 hours ago, Peter Fan said: Pa kockarnicka je kupila Mavericks, najveci media partner lige (Disney) je povezan sa kasinima. ne brinite, nba ima vrednostitm, sve ce to silver pozlatiti
Recommended Posts