Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

On if he’s happy with the break finally arriving...

”I’m never happy.”

-thibs

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 4
Posted

Grizliji bez jedno 10ak igrača dobili Buckse 😀 

• +1 2
Posted
19 hours ago, 1n54jd3r said:

Ispao, SGA će biti MVP.

Ja imam osecaj da ce na kraju biti trka Micel vs Tejtum.

Predvode dva tima u najboljoj formi, ako budu Klivlend i Boston na vrhu tabele, mediji ce jedva docekati da gurnu dva Amerikanca napokon da se takmice.

Koliko to vec ima, 6 godina da Amer nije bio MVP?

I ove godine opet Janis, Embid i jokic su u trci i kao cetvrti se pojavio Kanadjanin, a tu vreba i Slovenac...

Imam osecaj da ce pogurati narativ Tejtum vs Micel, mada ako timovi nastave ovako da im igraju, sto da ne, zasluzili su momci.

Sve u svemu, vriste mi jaja za trku, ali bas zanimljivo objektivno ove sezone 😄

Posted

pojma nemam, tatuma sam gledao prilicno, jer, fantazi i ne bih rekao da je ovo po njegovim standardima vrj sezona.

spida po meni ne moze uopste u konverzaciju;

ako ima dovoljno tekmi, tj ako ih bude, za mene je ocigledni mvp luka.

Posted

Trecina sezone jos ima, ogroman je to broj tekmi.

Kazem opet, Boston i Klivlend su u najboljoj formi, Boston se izdvojio na vrhu, a Klivlend je odjednom i neocekivano dosao da bude drugi tim istoka, negde treci tim lige na tabeli.

Ako nastave ta dva tima da melju u nekom narednom periodu i izbiju na vrh tabele, imam osecaj da ce ih malo pogurati jer su Merikanci. Jos je i Micel onako solidna anderdog prica. Za Edvardsa je jos rano, Klipersi isto ako nastave proboj ka vrhu, malo mi je nekako neozbiljno i nerealno da ce Lenardu da daju priznanje.

Ova dvojica su u pravim godinama da se poguraju kao nova lica lige.

Narocito sad kad ima prostora jer je Embid otpao, a Milvoki i Denver zesce kubure.

Oklahoma je malo u padu, Luka je previse nisko na tabeli, otvara se prostor za Merikance i moguce da ce progurati neki narativ.

Posted

[opet po meni] timski uspeh treba da se gleda ukoliko je razlika izmedju dva - tri kandidata milimetarska, pa kao, neka presudi plasman tima, koji je proizvod ucinka 7 do 10 igraca a ne samo mvpa

..drugi razlog bi bio da ti je ekipa kanta za napucavanje ali to ovde jasno nije slucaj.

luka trenutno ima 34.2pts / 9.5ast / 8.8rebs, a tako i izgleda njegov uticaj na igru, pa jos malko bolje.

izmedju njega i tatuma ili ne-daj-boze michella, ne bih imao nikakvu dilemu ali kapiram sta zelis da kazes, @Hele.

• +1 2
Posted
3 hours ago, Have_Fun said:

Grizliji bez jedno 10ak igrača dobili Buckse 😀 

Baksi trenutno deluju da ne bi izašli ni iz školske sale Leon Štukelj, stotku sigurno ne bi prebacili.

Ali nema veze, trust the process Doc Rivers

• +1 2
Posted
44 minutes ago, uini said:

[opet po meni] timski uspeh treba da se gleda ukoliko je razlika izmedju dva - tri kandidata milimetarska, pa kao, neka presudi plasman tima, koji je proizvod ucinka 7 do 10 igraca a ne samo mvpa

..drugi razlog bi bio da ti je ekipa kanta za napucavanje ali to ovde jasno nije slucaj.

luka trenutno ima 34.2pts / 9.5ast / 8.8rebs, a tako i izgleda njegov uticaj na igru, pa jos malko bolje.

izmedju njega i tatuma ili ne-daj-boze michella, ne bih imao nikakvu dilemu ali kapiram sta zelis da kazes, @Hele.

Da, mislim da ce zahajati na najmanjem talasu ako im se ukaze prilika.

Ali idemo Lukaaa!

• +1 2
Posted

Nošena, koraci... super je mvp kad igra rukomet dok svi ostali igraju košarku. Nikome u istoriji lige nisu ovoliko gledali kroz prste za kršenje najosnovnijih pravila.

• Tužno 1
Posted

ma koji spida, bio je 8i kad su skoro radili onaj presek glasova. Luka ima bolje sanse sada kad su u naletu, ali i dalje mislim da ce tesko da zavrsi na vrhu, samo 3 novinara su mu dala prvo mesto a vec 2/3 sezone proslo. tipujem na SGA, mislim da ce jokic jos dosta tekmi da zableji u cruise modeu i vrv ce mu opasti ucinak, iako dosta novinara zali sto mu nisu dali mvp prosle godine pa ga cak i na nba.com drze i dalje na prvom mestu liste 

Posted
1 hour ago, zorglub said:

Nošena, koraci... super je mvp kad igra rukomet dok svi ostali igraju košarku. Nikome u istoriji lige nisu ovoliko gledali kroz prste za kršenje najosnovnijih pravila.

Lebron:fantom:

• -1 1
Posted (edited)

Ne zna se ko je vece govno od ekipe u NBA, Denver ili Milwoki, mrtva trka.

Edited by Micko8
Posted (edited)
1 hour ago, spaceploitator said:

ma koji spida, bio je 8i kad su skoro radili onaj presek glasova. Luka ima bolje sanse sada kad su u naletu, ali i dalje mislim da ce tesko da zavrsi na vrhu, samo 3 novinara su mu dala prvo mesto a vec 2/3 sezone proslo. tipujem na SGA, mislim da ce jokic jos dosta tekmi da zableji u cruise modeu i vrv ce mu opasti ucinak, iako dosta novinara zali sto mu nisu dali mvp prosle godine pa ga cak i na nba.com drze i dalje na prvom mestu liste 

Mislim da vise zasluzuje SGA, Luka igra sa Irvingom u ekipi.

Edited by Micko8
  • +1 1
Posted

Doncic i Irving retko igraju zajedno, mislim da nemaju pola meceva do sad da su igrali obojica, naravno vise je Irving propustio

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...