korindjar Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 (edited) Slike nisu moje, ali... Kao klinca su me slali u juzni Banat za vreme raspusta, gde sam od muke poceo da gledam filmove i citam knjige. Negde u trcanju i sklekovima izmedju Izbista i Uljme i odlaska po kiselu vodu za klanicara sam poceo da obracam paznju na lepotu ravnice (tu je naravno i Šušara koja je prvo mesto koje je imalo kanalizaciju u ovom delu Evrope [nisam siguran, al tako vele]). Šmek ravnice je za sada jedino dobro prikazana ovde i neverevatno ali istinito kod u 'jesen stize dunjo moja'. Do sada se slabo ko time nije bavio, a materijala na pretek, kao i u studentskom zivotu u Srbiji danas, al retko ko da uzme kameru i da napravi nesto sjajno od toga.... Mogu da pokacim sve slike i da prosledim linkove, pa da piraterija bude manjeg obima Dakle PM a ja cu ih rapidsherivati..... Edited December 1, 2007 by Hustler
kurdi Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 (edited) his goal in life was to be an echo....dine on the right, vote on the left. Edited December 1, 2007 by kurdi
kurdi Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 With a sky blue skyThis rotten timeWouldn't seem so bad to me nowOh, I didn't dieI should be satisfiedI survivedThat's good enough for now
kurdi Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 jebote ne umem da objasnim ali znao sam koja je pesma pre nego sto sam stisnuo play.koji zmarci.mislim da sam znao... sad premotavam i pokusavam da utvrdim da li mi je proslo kroz glavu pre ili posle prvih taktova.kao neki deja vu.
Indy Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Haunted by her sideis the darkness in her eyesThat so enslaves meBut if my love is blindthen I don't want to seeShe's a mystery to me
Indy Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Little manNever hurry, take it slowThings worth-while need time to growLittle man
kurdi Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 i fear that you will not reach mecca, oh nomad,for the road which you are following leads to turkestan.
palfoot Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 (edited) r. mapplethorpe Edited December 9, 2007 by palfoot
Recommended Posts