levi Posted April 13 Posted April 13 9 hours ago, *edited by mod said: Hoćemo. Nedelju dana nakon što svima bude jasno da je Vučić bivši. 8 hours ago, Tresko said: Kad oni eventualno to budu uradili, znaćeš da je Vučiću kraj. Oni tako uvek, uz svaki režim su, i prvi su indikator da je tome došao kraj, kad oni krenu protiv njega delimo uz komentar
kralj Posted April 13 Posted April 13 6 minutes ago, copkillah said: Ne moraš više da se trudiš, maloumni su već prihvatili taj narativ Netačno, maloumni i dalje tripuju da se partizan voli dok se za zvezdu život i ostale sitnice navija. Operisani od realnosti, pune tribine, veruju da su posebni dok pevaju šta dobošar započne. Doduše, nisu svi maloumni, neki su mafijaški ološ koji živi od manipulacije i instrumentalizacije maloumnima. Trenutno je hajp na KKP, ali stići će vas i ovi naši sa svojom iluzijom o najboljim navijačima na svetu. Ima deset godina kako su se i oni nesrećnici hvalili video uredcima turista sa 3 zgranjavanja u minuti. 1 1
Ratamahatta Posted April 13 Posted April 13 Moze Rambo Amadeus da napravi remix Vanzemaljca, ali da umesto sto pati zbog zene napravi tekst da je dosao na planetu Zemlju da pogleda KKP uzivo 1 1
uini Posted April 13 Posted April 13 15 hours ago, MiddleClass said: Kako su jugosloveni docekali Kukoca i Radju. Ovo niste mogli u prenosu da vidite pa pravili su se na prosloj tekmi, wtf
Milošica Posted April 13 Posted April 13 Ne znam koliko se sprdate. Ovo su dosta ozbiljne stvari i kad već morališete na kkp temi onda ostanite dosledni. Jasno je o čemu se tu radilo sinoć. 4 1 1
copkillah Posted April 13 Posted April 13 3 minutes ago, Milošica said: Ne znam koliko se sprdate. Ovo su dosta ozbiljne stvari i kad već morališete na kkp temi onda ostanite dosledni. Jasno je o čemu se tu radilo sinoć. Uz džukačko ignorisanje činjenice da im je ostatak hale zviždao i da ih je izvređao 7
Hele Posted April 13 Posted April 13 Mogli bi odrasli ljudi malo vise da ne drze glavu u pesku nego kad dolaze ovde da malo izuce kako stoje ovde stvari. A ne da se rukuju, slikaju, primaju neke nagrade, nastupaju za...
uini Posted April 13 Posted April 13 10 minutes ago, Milošica said: Jasno je o čemu se tu radilo sinoć. meni i nije, nisam pratio, samo shitpoustujem na ponudjeni materijal ako nisu zvizdali kukochu i radji koji su zapalili sa postolja 95e, cemu sad ovaj false stejtment? ozbiljno pitam 1
kud u maglu Simoviću Posted April 13 Posted April 13 (edited) @uini 19191 or [email protected] su adresa za to pitanje bilo je i tada zvižduka, ali su prosto bili nadglasani standing ovationom cele arene(kao i sada). oni(tzv organizovani) se bore za svoje mesto pod suncem, jbg nema tendera, kad se vojska na kosovo vrati akcija pa moraju na ovaj način da podignu vidljivost, a to pak nije bilo učinkovito na utakmici protiv zadra ili koga su već igrali u abi i da, koliko sam uspeo da primetim sinoć nije pominjan kukoč, već samo rađa,zbog one izjave na kninskoj tvrđavi tokom oluje pretpostavljam ja ne bih mogao preciznije da objasnim Edited April 13 by kud u maglu Simoviću 2
Nikodije Posted April 13 Posted April 13 27 minutes ago, Milošica said: Ne znam koliko se sprdate. Ovo su dosta ozbiljne stvari i kad već morališete na kkp temi onda ostanite dosledni. Jasno je o čemu se tu radilo sinoć. Nije nam ni bila potrebna jučerašnja epizoda da razumemo tu podelu na utakmicama Partizana.
Milošica Posted April 13 Posted April 13 Just now, Nikodije said: Nije nam ni bila potrebna jučerašnja epizoda da razumemo tu podelu na utakmicama Partizana. Uiniu je bila 1
kralj Posted April 13 Posted April 13 Nema generala da podeli svoja saznanja iz službe, te objasni koja je struja tribine pravoverujuća, a koji su zabranjeni. 4
MiddleClass Posted April 13 Posted April 13 33 minutes ago, Milošica said: Ne znam koliko se sprdate. Ovo su dosta ozbiljne stvari i kad već morališete na kkp temi onda ostanite dosledni. Jasno je o čemu se tu radilo sinoć. Da su ovo ozbiljne stvari Zoc bi se oglasio na kzs i rekao da zbog ustasa i sirenja mrznje mozete fasovati kaznu od EL, ali posto svi znamo za moralni kompas i Zoca i celnika EL svi se prave mrtvi i kritikuju navijace zbog dima u hali 1
Milošica Posted April 13 Posted April 13 6 minutes ago, MiddleClass said: Da su ovo ozbiljne stvari Zoc bi se oglasio na kzs i rekao da zbog ustasa i sirenja mrznje mozete fasovati kaznu od EL, ali posto svi znamo za moralni kompas i Zoca i celnika EL svi se prave mrtvi i kritikuju navijace zbog dima u hali Jbg ne sme zbog snage Države, nije blesav. Kao što i niko od nas ne bi smeo da istupi.
Recommended Posts