Nikodije Posted April 12 Posted April 12 3 minutes ago, napadaj said: Mene zanima kad ćemo ovako nešto da dočekamo kod cigana. Ne u komentarima na internetu, nego na stadionu i u hali da se istok ili zapad suprotstave severu. Bilo je žestokog suprotstavljanja u slučaju Alen Omić, bio sam prisutan 1
levi Posted April 12 Posted April 12 suprostavila im se hala kad su vređali Omića i ovi se pokupili i otišli u bojkot, mali ste bili niste pratili tada 5
napadaj Posted April 12 Posted April 12 A, tačno, zaboravio sam taj veličanstveni događaj. Alen Omić problem broj 1, ništa Vučić i kriminalci sa severa, tu je sve u redu. 2
kud u maglu Simoviću Posted April 12 Posted April 12 bila je jednom povika na vučića na konto organizovanja prajda i jednom na brnabićku za pisce dopunjenog izdanja priče iz madere 1
kralj Posted April 12 Posted April 12 Oh, opet obrisi navijačkog foruma, varijacije na skandiranja navijačkog odrona. 2
levi Posted April 12 Posted April 12 nama je problem vređanje Omića, njima nije problem vređanje Hrvata nego Vučić, aww 3 1 2
bradilko Posted April 12 Posted April 12 8 minutes ago, levi said: nama je problem vređanje Omića, njima nije problem vređanje Hrvata nego Vučić, aww sve smo videli i culi. na vase utakmice ne dolaze kukoc, radja, aco petrovic vec na partizanove. na vase dolaze.. nebitno. juce vam nije trebala pobeda pa je bilo -45. veceras nam nije trebala pobeda pa smo pobedili. tako je to, decenijama. 1 3 1 1
kralj Posted April 12 Posted April 12 2 minutes ago, bradilko said: sve smo videli i culi. na vase utakmice ne dolaze kukoc, radja, aco petrovic vec na partizanove. na vase dolaze.. nebitno. juce vam nije trebala pobeda pa je bilo -45. veceras nam nije trebala pobeda pa smo pobedili. tako je to, decenijama. Da je u Derbiju bilo tako, bila bi danas top 10 fešta, skupština, etc.. al tamo Teo rešio da plodi, umesto da mamura u interesu srpske košarke.
Heaviside Posted April 12 Author Posted April 12 Takoe, selebritiji sa egom do neba i turisti kod vas, a pank i ljubav prema klubu kod nas 3 1
Nikodije Posted April 12 Posted April 12 Najdraži Zvezdini selebritiji su mi Dejan Cukić i Nikola Čutura. Nisu propustili utakmicu u Uvalin sezoni, kad je Čović preuzeo nema ih. Pravi cigani.
Heaviside Posted April 12 Author Posted April 12 (edited) gusle su umesto onog transparenta od danas, pank je u ostatku hale. tamo gde kod vas sede aco petrović i turisti iz Salzburga koji slikaju selfije Edited April 12 by Heaviside 1
Recommended Posts