Tresko Posted April 12 Posted April 12 3 minutes ago, nenad said: ovo je prejadno cak i za tvoje standarde. Koliko meni šište jajca za to šta ti i tebi slični -45 likovi mislite o tome šta ja pišem. 1
kralj Posted April 12 Posted April 12 Nikako da se opustiš i čujemo šta ti je na srcu od rođenja. 1 2
nenad Posted April 12 Posted April 12 5 minutes ago, Tresko said: Koliko meni šište jajca za to šta ti i tebi slični -45 likovi mislite o tome šta ja pišem. jasno je saml da tebi siste jajca da ukljucis mozak, inace ne bi forumase izjednacavao sa kriminalcima sa tribina. 1
booyaka Posted April 12 Posted April 12 44 minutes ago, *edited by mod said: Da je bilo složno, moglo bi se meriti. Ovako je zapravo jedan od svetlijih trenutaka što su ućutkali stoku. A -45 stoji postojano Ma jok, ovo je neizbrisiva sramota. Nikad nijedan Hrvat vam neće više doći na utakmicu, a Hezonja ostaje nedosanjani san. A bilo je lepo krenulo vraćanje korenima. 1
Tresko Posted April 12 Posted April 12 2 minutes ago, nenad said: jasno je saml da tebi siste jajca da ukljucis mozak, inace ne bi forumase izjednacavao sa kriminalcima sa tribina. Buahahaha. Ajd ciao -45. 1 2
*edited by mod Posted April 12 Posted April 12 1 minute ago, booyaka said: Ma jok, ovo je neizbrisiva sramota. Nikad nijedan Hrvat vam neće više doći na utakmicu, a Hezonja ostaje nedosanjani san. A bilo je lepo krenulo vraćanje korenima. Dogodine će biti drugačiji koncept i akcenat je na uigravanju igrača za reprezentaciju. Stoga Hezonja, Smith i Božić će imati ozbiljnu minutažu 1 1 1
kud u maglu Simoviću Posted April 12 Posted April 12 27 minutes ago, Tresko said: Još više ih žulja, što je 90% hale napušilo ove vučićeve agente. 3 1
ZokiAsov Posted April 12 Posted April 12 Zasto se svadjate? Svi smo mi drugari. Middle je gospodin, ne dirajte ga 1 1 1
kralj Posted April 12 Posted April 12 11 minutes ago, ToniAdams said: https://x.com/PeckoPivo/status/1778860534906925498
napadaj Posted April 12 Posted April 12 Mene zanima kad ćemo ovako nešto da dočekamo kod cigana. Ne u komentarima na internetu, nego na stadionu i u hali da se istok ili zapad suprotstave severu. 5 1 1
kud u maglu Simoviću Posted April 12 Posted April 12 1 minute ago, napadaj said: Mene zanima kad ćemo ovako nešto da dočekamo kod cigana. Ne u komentarima na internetu, nego na stadionu i u hali da se istok ili zapad suprotstave severu. i zašto nikada 6 2 1
*edited by mod Posted April 12 Posted April 12 1 minute ago, napadaj said: Mene zanima kad ćemo ovako nešto da dočekamo kod cigana. Ne u komentarima na internetu, nego na stadionu i u hali da se istok ili zapad suprotstave severu. Hoćemo. Nedelju dana nakon što svima bude jasno da je Vučić bivši. 7 1 1
kralj Posted April 12 Posted April 12 1 minute ago, napadaj said: Mene zanima kad ćemo ovako nešto da dočekamo kod cigana. Ne u komentarima na internetu, nego na stadionu i u hali da se istok ili zapad suprotstave severu. Realno nisam optimista. Kad Cigani kolege šipkaši sednu na trubu, možda se i desi nešto, osim što će Jan Madar da zaključa tiktok. 1
Recommended Posts