Eleniko Posted March 31 Posted March 31 Just now, booyaka said: Nemam problem sa tim, barem u pogledu regionalnih titula, uništio vam je deceniju i jače navijanja za vaš klub. naravno da je na meti šipkaša zbog toga a ne zbog svog navodno kriminalnog delovanja. @sigurnost je veliki car što se setio ko je bio rivalski precednik u vreme istanbula, bravo. 2
ZokiAsov Posted March 31 Posted March 31 1 minute ago, *edited by mod said: Kakav SWAT Team za spasavanje časti redova Ćokija... Drim tim. Plus da se provuce i vujosevic kao kriminalac. Njega se sete svaki put kad zveknu rupurut 1
aram Posted March 31 Posted March 31 za početak nehotično ubistvo nije isto što i saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom. drugo, vidim izgubio se negde deo o pijanom stanju, što pozdravljam. a meni to što je Čović uopšte smeo da izađe iz SPS-a tada bez straha za sopstveni život govori nešto sasvim drugo. tj. potvrđuje mi priču koju sam još tada čuo: da se Sloba boji jedino Čovića. i zvaću ga Ćoki i dalje jebi ga, moj rastuće navijački mozak ne ume da nabroji više od dva aktuelna igrača partizana, ali ne može ni da se otarasi tog lepog nadimka
*edited by mod Posted March 31 Posted March 31 1 minute ago, booyaka said: Nemam problem sa tim, barem u pogledu regionalnih titula, uništio vam je deceniju i jače navijanja za vaš klub. To ti kažem. Kad krene SNS da pada, tebi će o nekom narednom Ćokiju biti pozitivno i indikativno što je napustio brod kada je isti krenuo da tone,A ne sve ono pre. 1
SNARC Posted March 31 Posted March 31 2 minutes ago, booyaka said: Nemam problem sa tim, barem u pogledu regionalnih titula, uništio vam je deceniju i jače navijanja za vaš klub. Svasta od tebe..ljubav prema klubu nije uslovljena titulama i uspesima..to je jedna apsolutno iracionalna stvar. Zbog nje ne bismo menjali ni ime ni grb ni pesme koje pevamo. Ako ste vi srecni onim sto ste dobili lizanjem za gnjidom kakva je Covic, ja sam tek prezadovoljan. 2
sigurnost Posted March 31 Posted March 31 Najjači grobljani koji poginuše na forumu da dokažu da su protiv Ćokija iz visoko moralnih razloga, a mrze ga jer im zgazio Vrhovnog Derviša, u narodu poznatog kao Dulo. 2 1
booyaka Posted March 31 Posted March 31 Ne isključujem i dalje da je bio u pijanom stanju, ne znam sve pojedinosti, takve stvari se u najvećem broju slučajeva dešavaju kad je čovek pijan.
Milošica Posted March 31 Posted March 31 (edited) Ja bih išao na večeru i sa Veskobarom i sa Čovićem(koliko god izbegavam da ga slušam u medijima). Ruku na srce, i bio sam sa Nebojšom. Sa Željkom bih čak i na doručak. Malo nas je moralno uzvišenih koji nismo licemerni u tom pogledu. Edited March 31 by Milošica
aram Posted March 31 Posted March 31 1 minute ago, booyaka said: ne znam sve pojedinosti ali znaš da je DOKAZANO. zajebano.
sigurnost Posted March 31 Posted March 31 1 minute ago, Milošica said: Ja bih išao na večeru i sa Veskobarom i sa Čovićem(koliko god izbegavam da ga slušam u medijima). Ruku na srce, i bio sam sa Nebojšom. Sa Željkom bih čak i na doručak. Malo nas je moralnih uzvišenih koji nismo licemerni u tom pogledu. Ne smeta ti što je Ćoki organizovao ubistvo Đinđić? Ti jedini nisi licemer. 1
Nikodije Posted March 31 Posted March 31 4 minutes ago, aram said: i zvaću ga Ćoki i dalje jebi ga, moj rastuće navijački mozak ne ume da nabroji više od dva aktuelna igrača partizana, ali ne može ni da se otarasi tog lepog nadimka Imam za tebe jedan lepši nadimak, pa ako se primi- primi 2
Milošica Posted March 31 Posted March 31 Just now, sigurnost said: Ne smeta ti što je Ćoki organizovao ubistvo Đinđić? Ti jedini nisi licemer. Ne znam da li je. Svašta se priča. Voleo bih da saznam nekako, šteta što potencijalni deda udbaš davno više nije na potencijalnom izvoru informacija. 1
*edited by mod Posted March 31 Posted March 31 3 minutes ago, Milošica said: Ja bih išao na večeru i sa Veskobarom i sa Čovićem(koliko god izbegavam da ga slušam u medijima). Ruku na srce, i bio sam sa Nebojšom. Sa Željkom bih čak i na doručak. Malo nas je moralno uzvišenih koji nismo licemerni u tom pogledu. Svaka čast, ja bi izgubio apetit i zbog dosta manjih ljigavaca i zla.
Milošica Posted March 31 Posted March 31 Just now, *edited by mod said: Svaka čast, ja bi izgubio apetit i zbog dosta manjih ljigavaca i zla. To mi je verovatno nešto iz prošlog života.
Recommended Posts