pantelia Posted March 31 Posted March 31 1 minute ago, Ted said: i da se što češće sastaje sa poslanicima dps, a ako može i sa Plenkovićem i Milanovićem, i to je ok. voleo bih da popije kafu i sa Violom fon Kramon ako može Ovo ne moze, mislim moze ali pojedinacno 4
Nikodije Posted March 31 Posted March 31 Plenkoviću bi moralo da se objasni ko je Robija, dok bi Milanović uzeo da Robiji objašnjava gde greši u taktici 1
kud u maglu Simoviću Posted March 31 Posted March 31 2 minutes ago, Nikodije said: dok bi Milanović uzeo da Robiji objašnjava gde greši u taktici to bi bilo zanimljivo za slušati 1
Ted Posted March 31 Posted March 31 (edited) Milanović mi deluje kao neko ko bi mogao da bude grobar Plenković deluje kao neko ko nije šutnuo loptu u životu Edited March 31 by Ted 1 1
ZokiAsov Posted March 31 Posted March 31 8 hours ago, levi said: Ko je hteo da zapali Mustafu? Milosh76 mi je sumnjiv Ko mu je bese dao taj gotivni nadimak? Da nisu cetnici sever?
kud u maglu Simoviću Posted March 31 Posted March 31 čuveni četnički humor nije bogoje, sad je mustafa 1
napadaj Posted March 31 Posted March 31 Dovoljno je da se forum pretraži po "Mustafa", pa da se vidi koje persone su ga nazivale tako.
Nikodije Posted March 31 Posted March 31 4 minutes ago, napadaj said: Dovoljno je da se forum pretraži po "Mustafa", pa da se vidi koje persone su ga nazivale tako. I ja sam šokiran 2
ZokiAsov Posted March 31 Posted March 31 Moralne sapice, koje su kilometrima iznad navijackih bljuvotina i vulgarnosti koriste nadimak koji su mu nadenuli oni sto su pokusali da ga zapale. Nesto se tu ne uklapa.. 2
sigurnost Posted March 31 Posted March 31 Vladimir kad pređe u islam uzima ime Mustafa. Tako če i Putin.
Milošica Posted March 31 Posted March 31 55 minutes ago, Nikodije said: Plenkoviću bi moralo da se objasni ko je Robija, dok bi Milanović uzeo da Robiji objašnjava gde greši u taktici Čak mi uz Željka kad se iznervira savršeno ide "plameni jazavac".
kralj Posted March 31 Posted March 31 (edited) 35 minutes ago, ZokiAsov said: Moralne sapice, koje su kilometrima iznad navijackih bljuvotina i vulgarnosti koriste nadimak koji su mu nadenuli oni sto su pokusali da ga zapale. Nesto se tu ne uklapa.. Brate, koga briga ko mu je nadenuo nadimak? Ko li je Ćokija nazvao Ćoki? A i Ćoki vam je bivši igrač, pa ga vaši šipkaši (i oni koji nisu napredovali u huliganskoj hijerarhiji, ali se ipak tako osećaju), vređaju više nego Dileje Mustafu. Edited March 31 by kralj
kralj Posted March 31 Posted March 31 Evo, onaj kod Mileta kaže i Vučič trenirao u Partizanu. Vučić, Ćoki, Pička ćelava i Milutinov. A posle vređanja bivših, trk na smenu kod Mladićevog murala.
Milošica Posted March 31 Posted March 31 Neka mi se javi na pm neko ako voli neke radnje na granici zakona. 1
Recommended Posts