ducca Posted February 12 Posted February 12 Palmere Kole, nešto ti se vuče dole Izvuče mi čovek pobedu u 95. pošto jedna asist. ne bi bila dovoljna. Pastir nek oprosti. 1 1
John Coltrane Posted February 14 Posted February 14 https://www.instagram.com/reel/C24liyzsMpU/?igsh=MzRlODBiNWFlZA== 2
TS-CS Posted February 15 Posted February 15 da li da se pali tripl kapiten? bice valjda jos neko duplo kolo, ali dal sa 2x cityijem i liverpulom ... darvin ili zotara, halanda nemam jbg 1
ubibobi Posted February 16 Posted February 16 18 hours ago, Lezilebovich said: Ja uzo benč bust za ovo kolo Kako uvek meni u duplom kolu zapadnu ovakvi entuzijastični Lezilebi 2
Lezilebovich Posted February 16 Posted February 16 (edited) 5 hours ago, ubibobi said: Kako uvek meni u duplom kolu zapadnu ovakvi entuzijastični Lezilebi Kenselovao benč bust, povredio se porro Edited February 16 by Lezilebovich
dragance Posted February 16 Posted February 16 Ja uradio wild card. Valjda će biti još jednom dobro duplo kolo za bench i triple
John Coltrane Posted February 16 Posted February 16 Napravim tim kao čaša i taman da aktivitam divljakušu setim se da ne bi bilo loše možda triplirati Halanda. Živote lutalico.
ubibobi Posted February 16 Posted February 16 (edited) 2 hours ago, Lezilebovich said: Kenselovao benč bust, povredio se porro Ja sam triplovao, neću da te lažem, još prvog dana nakon prošlog kola, ne znam da li i koliko će biti još duplih Edited February 16 by ubibobi 1
cartman Posted February 17 Posted February 17 Alison ne brani... Jota assist i povreda... Pokidacu ovo duplo kolo
San Epifanio Posted February 24 Posted February 24 E pa @Moća, prepuštam ti fenjer. U zdravlju i veselju da ga nosiš. 1 1
Recommended Posts