Popular Post Sandradjer Posted July 15, 2023 Popular Post Share Posted July 15, 2023 1 hour ago, Bandito said: Pozdrav za divnog Arlea! I to pozdrav od kolege pacijenta s meningitisom, koji se nada da neće pasti u komu. Nažalost, pošto ležim na Infektivnoj u BG ne znam ništa o specijalistima u SA Brz oporavak ti zelim 10 Link to comment
sasha Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 (edited) Ne daj se tobdžijo!! Svako dobro ti želim Edit. @Bandito I tebi druže sve najbolje, biće to sve kako treba:) Edited July 15, 2023 by sasha 2 Link to comment
kipo Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 O jbt. Ajde Arle, ne izmotavaj se. Podrška i pomoć ako zatreba. Istom mjerom i za @Bandito Srecno ljudi ❤️ 2 Link to comment
Popular Post Svemir Zeka Posted July 15, 2023 Author Popular Post Share Posted July 15, 2023 (edited) Hej ljudi - ovako Znači, ko ima nalaz - ne sme da se prosleđuje nikome Drugo, paze oni na njega, najbolje lekare ima, ali se najbliži boje da se ne desi vremenski propust, šta može da se uradi. To je prosto strah kao takav. Novac zasad ne treba. Situacija nije dobra, ali nije ni najgora. Sad je sve - videćemo. Stvar je u tome što je lečen pogrešno. Danima je dečko vraćan i lečen od upale uveta, a simptomi su bili i za mene laika meningitični (proučavala sam zbog dece). Al nije on o tome pričao, dokle je to došlo. CRP je na kraju, dok su ga intubiranog vozili za Sarajevo, stigao na 500. I tad se izborio, bilo je kritično. Bravo Arle! U drugom gradu, nevažno kom, su ga pogrešno dijagnostikovali. On je sad negde stabilizovan od meningitisa i čekaju da se probudi. Ali, eto ne budi se još. 21.dan je u komi. Prirodna je koma, nije indukovana. Ima oštećenja na frontalnom delu. Zbrinut je, i sad ja kao ateista, kažem, sad je u božjim rukama. Pitala sam sestru od tetke koja radi na rtg u Bn, kaže to se nikad ne zna s mozgom. Može doslovno da se probudi i sve bude u redu, iako prognoze nisu dobre. Imala je takve slučajeve. Možda treba vremena. Dajmo mu. E sad druže dragi, kad budeš čitao ovo, skači mi po glavi, arajval/departuj se, samo se vrati i čitaj ,❤️ Inače, sve pišem uz odobrenje supruge, ne na svoju ruku. Njena smo podrška. I još da dodam....sad sam shvatila. Kad si na ppp....nisi sam, nikada. Ovo mesto uliva nenormalnu nadu pripadanja. Dragi ljudi 🥲 Edited July 15, 2023 by Svemir Zeka 76 3 16 Link to comment
smorenko Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 1 hour ago, Bandito said: Pozdrav za divnog Arlea! I to pozdrav od kolege pacijenta s meningitisom, koji se nada da neće pasti u komu. Nažalost, pošto ležim na Infektivnoj u BG ne znam ništa o specijalistima u SA Drzi se. Duh severa je uz tebe. Hoaway the lads Link to comment
Svemir Zeka Posted July 15, 2023 Author Share Posted July 15, 2023 @Banditodrži se! 3 Link to comment
morgana Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 drzimo palceve za arlea da nam se sto prije vrati @Bandito, bice sve ok! 1 1 Link to comment
John Coltrane Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 @Svemir Zeka Beskrajno hvala za info, verujemo u najbolje za Arlea. 5 Link to comment
pantelia Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Cekamo knjigu sa trivijama iz engleskog fudbala, nece Arle prekrsiti obecanje 8 Link to comment
garmonbozia Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Držite se i Arle i Bandito ❤️ 1 Link to comment
Frank Pembleton Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Drži se @Bandito ...Šta je to sa meningitisiom jbte...Juče videh na FB kolega isto zaglavio.......shiit has hit the fan. Link to comment
Haklberi Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Arle izdrži, Bandito čuvaj se! Ljubav za vas. 2 1 Link to comment
Mel Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Drzi se @Bandito neka bakterija se izgleda prosirila... Link to comment
I*m with the pilots Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Bandito, ArleKino, držimo palčeve! Ne dajte se. 1 Link to comment
Lo Zingaro Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Drz’te se ljudi! Sve vam najbolje zelim! 3 Link to comment
Recommended Posts