Popular Post Svemir Zeka Posted July 13, 2023 Popular Post Share Posted July 13, 2023 Saznala sam, dobro nije nikako, zdravstveno. Ajmo svi da držimo fige za našeg Arlea da se izvuče Hajde druže, pa da te smaram i da me trpiš još sto godina ovakvu smaračicu 108 Link to comment
Popular Post Svemir Zeka Posted July 13, 2023 Author Popular Post Share Posted July 13, 2023 (edited) Pošto sam nejasna, Arle je u komi već 20 dana. Ne znam kako će biti i šta će biti, biću na vezi. Potpuno sam van sebe, čuli smo se ako ne svakog dana, onda svakog drugog., tamo od neke 2008. Edited July 13, 2023 by Svemir Zeka 1 1 72 Link to comment
Popular Post smorenko Posted July 13, 2023 Popular Post Share Posted July 13, 2023 Nadam se da će se topnik izivući pa da gleda kako Arsenal uzima novu titulu. 28 2 Link to comment
Popular Post gospa buba Posted July 13, 2023 Popular Post Share Posted July 13, 2023 ajde choveche! 11 Link to comment
BWA Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 29 minutes ago, Svemir Zeka said: Pošto sam nejasna, Arle je u komi već 20 dana. Ne znam kako će biti i šta će biti, biću na vezi. Potpuno sam van sebe, čuli smo se ako ne svakog dana, onda svakog drugog., tamo od neke 2008. Jbt to mi je zemo. Sta se desilo? Link to comment
Svemir Zeka Posted July 13, 2023 Author Share Posted July 13, 2023 Just now, BWA said: Jbt to mi je zemo. Sta se desilo? Ne znam mnogo zasad. Meningitis, neprepoznat. On je skoro imao zamalo udes, zaspao za volanom. Kapiram da je možda i tad već bilo. Ništa mi se ovako nije žalio, ni na kakve tegobe. 4 Link to comment
Popular Post ubibobi Posted July 13, 2023 Popular Post Share Posted July 13, 2023 3 minutes ago, Svemir Zeka said: Ne znam mnogo zasad. Meningitis, neprepoznat. On je skoro imao zamalo udes, zaspao za volanom. Kapiram da je možda i tad već bilo. Ništa mi se ovako nije žalio, ni na kakve tegobe. Sad kad sam pročitao njegov pretposlednji post prvo sam pomislio na meningitis, ako je u komi kao što kažeš, nadam se bar da je u veštački indukovanoj dok se ne stabilizuje, jako mi je žao, retko duhovit lik 23 Link to comment
Svemir Zeka Posted July 13, 2023 Author Share Posted July 13, 2023 7 minutes ago, ubibobi said: Sad kad sam pročitao njegov pretposlednji post prvo sam pomislio na meningitis, ako je u komi kao što kažeš, nadam se bar da je u veštački indukovanoj dok se ne stabilizuje, jako mi je žao, retko duhovit lik Sad vidim i ja. Jeste.....žalio se uho jedno 10 dana. Ni na kraj pameti mi ne bi palo da je to. Ali on nije neodgovoran uopšte, naprotiv. Bio je pretrpan obavezama, mnogo obaveza. I eto juri sve da završi za druge i zapostavi sebe. Kad se bude javio ima da ga izgrdim onoliko. 1 4 Link to comment
radnik Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 (edited) Daleko bilo, onaj njegov post o simptomima procitah i najezih se, isto kao kod moje kume. Usi, pluca, pa dalje itd. kod nje je neka autoimuna bolest bila, sindrom neki veber??? ne mogu da se setim tacne dijagnoze. Tako su nam njeni bliski rekli. Nazalost, nije se izvukla. Nadam se da ce Arle biti bolje srece. Edit: tacna dijagnoza Vegenerova granulomatoza. Autoimuna bolest. Edited July 13, 2023 by radnik 1 Link to comment
renne Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Mora biti dobro sad kad mu Arsenali osvajaju titulu Drži se arle sunce mu kalaisano 6 Link to comment
Frank Pembleton Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Drži se @ArleKino [emoji1696][emoji1696][emoji1696]....shiit has hit the fan. Link to comment
beyoncé Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 strašno, jadan čovek. želim da se što pre probudi i bude dobro ❤️ 3 Link to comment
Popular Post napadaj Posted July 13, 2023 Popular Post Share Posted July 13, 2023 Da se svi srpski novinari saberu, neće napisati tekst o Premijer ligi poput njegovih uvodnih postova. Drž' se! 33 6 Link to comment
Recommended Posts