beyoncé Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 (edited) @Ras da, da, pokret otpora, kontejner ad, hogari i... ne mogu da se setim ko su bili četvrti 😂 Edited July 9, 2023 by beyoncé 1
beyoncé Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 sad nađoh, ex-cess. sputaj udove je bila baš onako plesna stvar 1
holden kolfild Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 (edited) ex-cess, tramvajljudi =) bio je live snimak pokreta otpora na jutjubu, bas sa 2 spomenika pesmom, ali ne mogu da nadjem. Edited July 9, 2023 by holden kolfild 1
djeneralche Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 47 minutes ago, beyoncé said: to je goran trajkovski iz mizara i anastasije pre mizara i anastasije U spotu deluje markantno, bukvalno savrsentvo od pesme, tekst, aranzman, video. 1
djeneralche Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Pesma je bila vec ali moze i da se ponovi. Nemam pojma da li se odnosi na The Marshala i 5 i po najboljih naroda na planeti. 1
Bojan Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Teško je svesti na 12, ali ispoštovaću format... 1. Ogledalo - Angels Breath Dvojica genijalaca, čiji je životni put nažalost bio veoma kratko ukršten. 2. Samo ponekad - Šarlo akrobata ... a onda je kapija širom otvorena... 3. Vi - Električni orgazam Subverzivni orgazam - najbolja faza. 4. Neobičan dan - Haustor Mistično, religiozno, transcendentno, osećajno - Rundek na vrhuncu 5. Srela sam se s njim - Josipa Lisac Neponovljiv album - talenat, profesionalizam, plod jedne ljubavi 6. Moja prijateljica - Xenia Žestoko, prva domaća lezbo stvar - odvrnite i pevajte glasno... 7. Paloma - Lačni Franc "Ikebana" - najbolje od Lačnog Franca. 8. Idoli - Odbrana Vanvremenski. Prevazišli sva očekivanja. 9. Betmen, Mandrak, Fantom - Disciplina kičme Kako bi bilo da odemo iz ove žabokrečine tamo gde se nešto događa... 10. Neka te ništa ne brine - Prljavo kazalište Opet, sa jednog od najboljih YU albuma 11. Dozvoli mi da ostanem u tvome krevetu - Dobri Isak Originalno, jako, posebno uletanje sa basom. 12. Spiritus - Jakarta Ajd jedna beooogradska za kraj... 3
Bojan Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 1. EKV – Budi sam na ulici; 2. Prljavo kazalište – Neka te ništa ne brine; 3. Jakarta – Spiritus; 4. Oliver Mandić – Moja draga voli Kurosavu; 5. Bebi Dol – Mustafa; 6. Idoli – Odbrana; 7. Boa – Milion; 8. Dobri Isak – Dozvoli mi da ostanem u tvome krevetu; 9. Dobri Isak – Mi plačemo iza tamnih naočara; 10. Karlowy Vary – Zato; 11. EKV – Par godina za nas; 12. EKV – Krug; 13. Rex Ilusivii – Nabor na postelji; 14. Paraf – Javna kupatila; 15. Paraf – Visokotiražni mir; 16. Električni orgazam – Zlatni papagaj; 17. Slađana Milošević – Amsterdam; 18. Lačni Franc – Naj ti poljub nariše ustnice; 19. Idoli – Maljčiki; 20. Petar i zli vuci – Ogledalo; 21. Disciplina kičme – Da li ti znaš za neki drugi ritam; 22. Max & Intro – Ostavi sve; 23. Videosex – Detektivska priča; 24. D’ Boys – Jugoslovenka; 25. Dado Topić – Flojd; 26. Film – Radio ljubav; 27. Bijelo dugme – Kosovska; 28. Aerodrom – Obična ljubavna pesma; 29. Haustor – Bih mogo da mogu; 30. Bijelo dugme – Uspavanka za Radmilu M.
slepa živana Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 koji je jugoslovenski bend obradio pesmu, aquarela do brasil? na srpskohrvatskom su bile reči
beta Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 (edited) la strada, okean Spoiler eva braun, zmajevi Spoiler veliki prezir, dobro je Spoiler instant karma, zvezda Spoiler obojeni program, nebo Spoiler viborg dallas, 7 punih hangara Spoiler angels breath, crv Spoiler Edited July 10, 2023 by beta kentauri 4
Velocipede Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 (edited) On 7. 7. 2023. at 17:59, goofs said: Poslednji put je bilo 2019, tik pred pandemiju, u Domu omladine, Jura star ko biblija, izgleda ko moja baba-tetka (bez preterivanja), no opet, lepa i topla atmosfera, a i on je bio u pravom fazonu, ništa rokeri i standardno koncertno loženje, nego "ajmo svirat i plesat". Cenim da je bilo još forumaša na nekom od ovih događaja. Da nije ovo ipak mart 2020. godine? Film je imao zakazana 2 koncerta u Domu omladine, prvi je normalno održan, drugi otkazan zbog epidemije... Edited July 10, 2023 by Velocipede
goofs Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Pa ne, mislim, taj na kom sam bio je bio krajem 2019, secam se izmedju ostalog i zato sto smo posle toga isli kod ortaka na rodjendan i tu pricali sa nekim ljudima o tamo nekom virusu u Vuhanu. Sa tim otkazanim ne znam sta je bilo
Velocipede Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 (edited) Ja sam bio na ovom: https://domomladine.org/koncerti/koncert-jura-stublic-i-film/ ... Ovaj iz marta je otkazan... edit "Legendarni Jura Stublić sa svojim Filmom vraća se nakon nekoliko godina u Beograd "... znači, nema 2019. Edited July 10, 2023 by Velocipede
Budja Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 1. Videosex - Stakleno nebo 2. Popcycle - Vilenjaci 3. Kristali - Osmi dan 4. Del Arno Band - Vise nego zivot 5. DLM - Kreditna kartica 6. Zana - Dodirni mi kolena 7. Playboy - Znaj 8. Neno Belan - Suncan dan 9. Eva Braun - U izgnanstvu 10. Valentino - Volim te jos 11. Bell Tempo - Dodji mi glave 12. Oktobar 1864 - Denis 1
Recommended Posts