francuski sobar Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Što bi rekli mladi Splićani drogiram se sam da me jače pukne. Mejnstrimom samo. Spoiler Još malo opatije i bg proleća nekad davno kad je i marina tucaković pisala iz ljubavi zlatni dani domaćeg soula još jedan obojen drinom i lozom imala je snažnije ruke nego ja ♥ kad smo već kod neodoljive ljotićevštine intimno volim tajnu tatinu devojku Najsnažniji stih domaćeg panka je Otkud ti, u pola tri? Raspotočje gori! a nema većeg panka neg puštatti dina na njuvejv stejđu ko se ne naježi duše nema Nego što bi reko jura zagreb je hladan grad a niko o tom sivilu nije tako lijepo i s ljubavlju pjevo ko ludi izgnanik iz istog 2
francuski sobar Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 (edited) hvala, jebo bi i ja tebe Edited July 9, 2023 by francuski sobar 1 1
adam Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 uh, bas ste me bacili u neku setu od zore... mi smo ovdje samo zbog para - idijoti krvava meri - dzoni zarjavele trobente - kongres neprilagodjen - film ne mi dihat - lacni vozi me vlak v daljave - videosex nije za nju - faking oliver godine prolaze - bajaga novac nece doci - disciplina hadzija ili bos - pusenje jugoslovenka - pedza stavi pravu stvar - aerodrom nove vrednosti - i zasto su danas devojke ljute - idoli gluposti - bora (jebiga...) 3
April Posted July 9, 2023 Author Posted July 9, 2023 Power pop bonus Spoiler 1. Bože Pravde 2. Sara je kriva - Mrgudi 3. Psihomodo - Zauvijek 4. Le cinema - Maršal 5. Studeni studeni - Gledaj kako ljubav umire 6. Goblini - Anja, volim te 7. Qrve - Sanjam te 8. Klinički mrtav -- Novogodišnja 9. KUD Idijoti - Maja 10. Jinx - Na čemu si ti 11. Novembar - Irena 12. Kristali - Sad se svega sećam 3 1
holden kolfild Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 hvala ti i fali ti + a i drago senic pre no sto je primio pravoslavlje, to imamo u textualnoj izvedbi: https://forum.b92.net/topic/17100-kurve/ hristoludilo, kurdi, staaari forum. i kiki, samo sto je u mojoj glavi kiki jedan dobar pas sa foruma, a ne ovo govno sto je napravilo dobru pesmu: + forumaski bonus: + moja verovatno omiljena jugoslovenska ikada: misim da necu napraviti svojih 12+ jer mi deluje da je to pakao. 4
Locust Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Bijelo dugme-Kad ostariš Block out-Protiv sebe Buldožer-Svaki čovjek ima svoj bluz Đavoli-Pričaj mi o ljubavi EKV-Kao da je bilo nekad Električni orgazam-Seks, droga, nasilje i strah Goblini-Trag KUD Idijoti-Zbogom, Marija Majke-Teške boje Partibrejkers-Hoću da znam Riblja čorba-Kad hodaš U škripcu-Beograd spava
djeneralche Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 17 hours ago, francuski sobar said: Što bi rekli mladi Splićani drogiram se sam da me jače pukne. Ko deli zeza se, ko vuce sam drogira se. 1
francuski sobar Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Nema brzih bendova bez brzih duvača Spoiler malo za yugo cabrio Spoiler 3
djeneralche Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 On 7. 7. 2023. at 19:30, beyoncé said: SFRJ i malo posle Prvi put cujem ovu pesmu, ovo je bas bas dobro. 1
beyoncé Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 1 hour ago, djeneralche said: Prvi put cujem ovu pesmu, ovo je bas bas dobro. to je goran trajkovski iz mizara i anastasije pre mizara i anastasije ustvari, ovaj topik me je podsetio na njihovu stvar noќ nad jugoslavija (valjda sam je ostavila na obradama), otud i inspiracija za listu. On 7. 7. 2023. at 21:24, Svemir Zeka said: Zapravo, to je predobro, i bolje od popa. Ali da je pop, nije nikako pop je valjda od popular, a liste na temi su lične a ne radijske, tako da, po meni, sve je kako treba
Svemir Zeka Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 (edited) 24 minutes ago, beyoncé said: to je goran trajkovski iz mizara i anastasije pre mizara i anastasije ustvari, ovaj topik me je podsetio na njihovu stvar noќ nad jugoslavija (valjda sam je ostavila na obradama), otud i inspiracija za listu. pop je valjda od popular, a liste na temi su lične a ne radijske, tako da, po meni, sve je kako treba Ma naravno, nego previše je kriterijuma, ne mogu da se snađem šta sme a šta ne Malo pop pesama, moja šolja rooibos čaja + Edited July 9, 2023 by Svemir Zeka 2
beyoncé Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 joj, imala sam ovu popstars play poptones ploču (holden), ukrao mi je jedan stariji izviđač 😂 (stariji = tada 18 godina 😂)
Ras Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Nisam ni znao da ta ploča postoji. Dobra je ona pesma što je okačio.
Recommended Posts