autsajder Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 44 minutes ago, Svemir Zeka said: Neki to vole vruće - Teška vremena Kvalitetno maznuto Vienna Calling, sve se bojim da su potpisali Falca. Preslušavam ove nostalgije i opet sam fasciniran ne samo muzikom nego i tehničkom ljepotom analognih snimaka naspram smeća koje nam odavno izlazi iz digitalizovanih studija. 1
Milošica Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Film - Mi nismo sami Riblja Čorba - Ostani đubre do kraja Haustor- Sejmeni Zabranjeno pušenje - Dok čekaš sabah sa šejtanom Nipplepeople - Frka Ella B - Ajkula Patribrejkers - Ono što pokušavam sad Slađana Milošević - Fantastično putovanje Bebi Dol - Mustafa Masimo Savić - Indija Dino Dvornik - Lady Oliver Mandić - Smejem se a plakao bih 4
pbg12345 Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=BwHenRthXT8 Edited July 6, 2023 by pbg12345 2
Svemir Zeka Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Balašević - Samo da rata ne bude Van Gog - Neko te ima noćas Kerber - Ratne igre Voli te tvoja zver (neko) Crvena jabuka - Tugo nesrećo Merlin - Laku noć moja mala barbiko 1
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2023 Popular Post Posted July 6, 2023 Just now, Svemir Zeka said: Balašević - Samo da rata ne bude Van Gog - Neko te ima noćas Kerber - Ratne igre Voli te tvoja zver (neko) Crvena jabuka - Tugo nesrećo Merlin - Laku noć moja mala barbiko 2 9
Svemir Zeka Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Saću ceo radio S da isporučim, za vas tinejdž pankose 4
ultra plasticni Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 idoli vetar i zastave cola mastilo i voda azra voljela me nije nijedna kkn izlazim beogradski sindikat divljina eva braun lavirint disciplina kicme hev yu ever hrd ov eni adr ridm obojeni program kad se neko necem dobrom nada partibrejkersi rodjen los del arno bend dim iz lule ajzbrn ful kantrol hu iz d best tablica mnozenja 2
Filozof manijak Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Azra (zbog armunike) Partibrejkersi (zbog nje) Zabranjeno pušenje (zbog latentnog satanizma) Bjesovi (pesma mog života) Block out (zbog svega) Neočekivana Sila Koja Se Iznenada Pojavljuje i Rešava Stvar (zbog Olivera) Anastasia (zbog pre kiše i gajdi) KKN (zbog zato što totalno kapiram Olivera i šta je hteo da nam kaže) Eyesburn (zato što) Slađana Milošević (zbog fantastičnog putovanja) Sevdah Baby (zbog Srđan Jula i što sam uz ovu numeru smuvao ribu) Bajaga (zbog jebi ga) 1
Lancia Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Tema je Jugoslavija, sto kacite bendove, koji su nastali posle raspada?¿ 2 1
Filozof manijak Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 1 minute ago, Lancia said: Tema je Jugoslavija, sto kacite bendove, koji su nastali posle raspada?¿ 12 pop pesama, Jugoslavija i posle 2
I*m with the pilots Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Morala sam da se zaustavim kod drugog Mizara. Kod mene je bas sareno, u momentima nidjeveze. 1. Obojeni program - Ona je tu Spoiler 2. Laboratorija zvuka - Dok vam je jos vreme Spoiler 3. Vjestice - Zlato (mora biti bas ova koncertna verija) Spoiler 4. Kanda, Kodza i Nebojsa - S.A.T. Ovakvo nesto se vise ne radja Spoiler 5. Mizar - Gradot e nem ova nikad ne ide bez blage jeze po kicmi Spoiler 6. Videosex - Videosex (kao iz vica, kada mi je prijatelj prvi put predstavio Videosex, nisam ga dobro cula, i odgovorila "video-sta?" ;D Spoiler 7. Anastasija - Premin Spoiler 8. Disciplin A Kitchme - Do not! Spoiler 9. Obojeni program - Uzivaj u ludilu nekih malih stvari Frizider u spidu! Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=138f13yKmQg 10. Anastasija - O more goltni me! Spoiler 11. Mizar - Dumanje Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=lXjchFCXrE0 12. Eyesburn - Fool Control Spoiler Da je bilo vise od 12, jos ovo: Spoiler DLM - Ubise Pabla DLM - Ljubav (iz predstave Virus) https://www.youtube.com/watch?v=j16fuEHCo7kEy Riblja corba - Kad hodas 5 1
Lancia Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Just now, Filozof manijak said: 12 pop pesama, Jugoslavija i posle A OK, my bad, znaci samo ne pre Jugoslavije
Ras Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 (edited) 2 minutes ago, Lancia said: A OK, my bad, znaci samo ne pre Jugoslavije Dođavola! meni omiljeni pop je iz Kraljevine Eshaes :( @Filozof manijakJe l tvoj post neki koncept? Edited July 6, 2023 by Ras 1 1
Svemir Zeka Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 2 minutes ago, Lancia said: A OK, my bad, znaci samo ne pre Jugoslavije Iz Jugoslavije između dva rata.
Lancia Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Neozbiljni ste a ja sam slepac, jos sve gledam da se ne okliznem u Srbiju 1
Recommended Posts