Lancia Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 (edited) Najbolje vreme da iscunciliras sve pravce i instrumente u jednoj pesmi, skroz pijano od ljubavi My Life in the Bush of Ghosts na Subin nacin. Slovenci na privremenom radu UBosni. Opasni muzicari, nisam nasao Skreting Blues, toga se ni Barry Adamson ne bi postideo, al moze i ovo: Ja ko cmoljka na glas Belana, prvaci sete i ljubavi za dummies. Da se ne lazemo, savrseno pop zezanje I devojcice iz komsiluka O, o, o Tri himne, prva: druga: i treca: Edited July 6, 2023 by Lancia 5 1
francuski sobar Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Realno najbolje zezanje je onaj deo žurke je kad odu već sve žene, šminkeri i novoromontičari a ostane samo prigradska ekipa, pijani i goli do pasa u dimu gilti pležra i latentnog pederluka. Znači blok pre narodnjaka. želim u mičigen dug je put dug je put dođe tigar zvani kan dva brata rođena na zidu smrti bez škole detinjstva i hleba maslačak sam vetar me nosi gutao bi sve od reda, ribe, zvijezde i torpeda ja sam morao da odem, fijaker me je čekao čuj stari noćas odlazim iz ovog grada godina mavarao sime prljava familijo mene volela dal si ikada 1 4 2
Svemir Zeka Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 6 hours ago, goofs said: Mozda je trebalo da guramo ove linkove u spoiler tag, ucitava mi stranicu pet minuta falavi prvo što i pada na pamet 1. Prljavo kazalište - Heroj ulice 2. EKV - Zemlja 3. EKV - Dum Dum 4. Dino Dvornik - Tebi pripadam 5. Indexi - Bacila je svemir zeku 6. Indexi - Sanjam 7. KUD Idijoti - Mi smo ovdje samo zbog para 8. Šarlo - Niko kao ja 9. Idoli - Maljčiki 10. Vlada Divljan - Iza osmeha 11. Disciplina - Do not 12. El.orgazam - Spojimo se sad 1 1
ToniAdams Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Idoli - Glavna ptica Haustor - Radnićka klasa odlazi u raj Via talas - Sama Videosex - Detektivska priča Petar i zli vuci - Ogledalo Fit - Kao mačka Disciplina kičme - Ja imam šarene oči Paraf - Javna kupatila Kud idijoti - Tko zna Luna - Ogledalo lune El org - Nebo Dobri isak - Dozvoli mi da ostanem Tožibabe - Dežuje 4
Moonwalker Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Neprilagodjen -Film Mi nismo sami - Film Kad budu gorjeli gradovi - Film Sestro noci - Film Heroj ulice - Kazaliste Troje - Xenia Iznenadi me - Xenia Kao i jucer - Azra Filigranski plocnici - Azra Ena - Haustor Samo na cas - Haustor Uzalud pitas - Haustor Videosex - Detektivska prica Niko kao ja - Sarlo Akrobata Kad hodas - Riblja Corba Bos ili hadzija - Zabranjeno pusenje Balada o Pisonji i Zugi - Zabranjeno pusenje Bluz mutne vode - Balasevic Sarajevo - EKV Samo par godina za nas - EKV Spiritus - Dzakarta Sidji do reke - U skripcu Put za jug - Partibrejkersi Dobar dan - DLM Wartburg limuzina - Atheist rap Blue trabant - Atheist rap Ima 2x12 , a mozda i vise 4
autsajder Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Xenia - Troje Sanja & Sloba - Good Morning Delta Neki to vole vruće - Teška vremena Đavoli - Pričaj mi o ljubavi U škripcu - Koliko imaš godina Zdravko Čolić - Mađarica Elvis J Kurtović - Šta da radi insan Poslednja igra leptira - Grudi balkanske Đorđe Balašević - Samo da rata ne bude Bolero - Sviri harmoniko, tugo, tugo Bijelo dugme - Za Esmu Laibach - Opus Dei (Life is Life) 1
I*m with the pilots Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Treba da budu bas pop pesme? Ali vidim da neki stavljaju Obojene ili Disciplinu, njih nisam nikad dozivljavala kao pop? 4
autsajder Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Oko 72% ovih pjesama nisu pop @Moonwalker bravo za Xeniju. Kad sam bio mali, mislio sam da je to Marina iz Denisa i Denisa. 2
Svemir Zeka Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 (edited) 1 hour ago, Moonwalker said: Film - Doći ću ti u snovima Hadžija il bos - Zabranjeno pusenje Slovenska - Balasevic Budi sam na ulici - EKV Sidji do reke - U skripcu Neki to vole vruće - Teška vremena Đavoli - Pričaj mi o ljubavi Kopiram Edited July 6, 2023 by Svemir Zeka 3
Moonwalker Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 (edited) @autsajder Meni se glas Vesne Vrandecic mnogo svidjao. Saznala sam da je napustila muziku na kraju. Steta za muziku, njoj je verovatno dobro. Edited July 6, 2023 by Moonwalker 2
ToniAdams Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 20 minutes ago, I*m with the pilots said: Treba da budu bas pop pesme? Ali vidim da neki stavljaju Obojene ili Disciplinu, njih nisam nikad dozivljavala kao pop? jbg pa april tako poceo a njegov topik
Svemir Zeka Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 20 minutes ago, I*m with the pilots said: Treba da budu bas pop pesme? Ali vidim da neki stavljaju Obojene ili Disciplinu, njih nisam nikad dozivljavala kao pop? Pa pošto nije pop, može i Balašević 1
ToniAdams Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 40 minutes ago, Svemir Zeka said: Pa pošto nije pop, može i Balašević 1 2
Recommended Posts