Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
26 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Este pokradeni?

šta pokušavaš ovakvim pitanjem da postigneš? da dobiješ odgovor sigurno ne

:fpalm:

• Tužno 1
Posted
1 hour ago, ZokiAsov said:

Koji ti je omiljeni klip? Meni navijac partizana udara pesnicom boltauzera

Opet tuca medju frakcijama, nepopravljivi ste :D

• Haha 3
Posted

Mislim da se Ostoja živ presekao za vreme šuta Alekse - valjda će promašiti da drpim još jednom lovu za polufinale.

• +1 1
Posted
2 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Este pokradeni?

nas ne kradu to rade drugima i to oruzana pljacka bude da bia mora da reaguje a oni jadni ne znaju sto ih mrze i kradu :fantom:

• +1 2
Posted

Jedna mala ilustracija. Sudija je bukvalno na 10 cm i svira gaženje linije od strane PJ-a :laugh:

GNAp-Fuz-Wc-AAt-Uc-Q.jpg

• -1 1
Posted

mozda je posle gazio, u tom smislu screenshot nije nikakav dokaz, pogotovo sto sudija ovde i dalje, makar po gestikulaciji, ne sudi nista

verujem da nije gazio, samo kazem

• +1 4
Posted
21 minutes ago, Tresko said:

Da, da samo kažeš.

ma opusteno, zaista verujem da nije gazio, svi znamo da su takve stvari kolateral u bitnim tekmama u podgorici,

samo eto, taj screenshot ne dokazuje nista a verujem da se na snimku vidi to sto si hteo da istaknes

Posted
13 hours ago, BlackGeorge said:

Mislim da se Ostoja živ presekao za vreme šuta Alekse - valjda će promašiti da drpim još jednom lovu za polufinale.

Pa najveci deo publike cemo biti mi, srecni sopstvenici sezonskih kartica. Nema tu mnogo casha od ulaznica..ako si na to ciljao.

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 2
Posted

dinar po dinar, viola

Posted

Viola je kobila, right ?

• +1 1
  • Haha 1
Posted
6 minutes ago, SNARC said:

Pa najveci deo publike cemo biti mi, srecni sopstvenici sezonskih kartica. Nema tu mnogo casha od ulaznica..ako si na to ciljao.

Da, na to sam ciljao. Pa ima valjda ona fora, prijaviš se da nećeš ići na tekmu pa dobijaš neki delimični povrat novca a Ostoja to preproda kao dnevnu kartu. Valjda tako nekako.

Posted

ima, mada je to zanemarljiva lova(ta preprodaja). glavna kinta je uzeta na sezonskim

na revanšu će biti cenim +18k

• +1 1
Posted (edited)

Moze da se desi...petak, 7 uvece..ja klincu vec najavio da idemo. 

@BlackGeorge Da..ali od prodaje nove karte ja dobijam 30%..ne u cash varijanti vec u odbitku kad kupujem novu sezonsku

Edited by SNARC
  • +1 1
  • Wub 1
Posted
5 hours ago, uini said:

ma opusteno, zaista verujem da nije gazio, svi znamo da su takve stvari kolateral u bitnim tekmama u podgorici,

samo eto, taj screenshot ne dokazuje nista a verujem da se na snimku vidi to sto si hteo da istaknes

Što, ja verujem da je gazio.

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...