kud u maglu Simoviću Posted May 7, 2024 Author Posted May 7, 2024 26 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Este pokradeni? šta pokušavaš ovakvim pitanjem da postigneš? da dobiješ odgovor sigurno ne 1
Arthur Kirkland Posted May 7, 2024 Posted May 7, 2024 1 hour ago, ZokiAsov said: Koji ti je omiljeni klip? Meni navijac partizana udara pesnicom boltauzera Opet tuca medju frakcijama, nepopravljivi ste 3
Kreator Posted May 7, 2024 Posted May 7, 2024 Mislim da se Ostoja živ presekao za vreme šuta Alekse - valjda će promašiti da drpim još jednom lovu za polufinale. 1
weedman Posted May 7, 2024 Posted May 7, 2024 2 hours ago, Dankan Ajdaho said: Este pokradeni? nas ne kradu to rade drugima i to oruzana pljacka bude da bia mora da reaguje a oni jadni ne znaju sto ih mrze i kradu 2
Tresko Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 Jedna mala ilustracija. Sudija je bukvalno na 10 cm i svira gaženje linije od strane PJ-a 1
uini Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 mozda je posle gazio, u tom smislu screenshot nije nikakav dokaz, pogotovo sto sudija ovde i dalje, makar po gestikulaciji, ne sudi nista verujem da nije gazio, samo kazem 4
uini Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 21 minutes ago, Tresko said: Da, da samo kažeš. ma opusteno, zaista verujem da nije gazio, svi znamo da su takve stvari kolateral u bitnim tekmama u podgorici, samo eto, taj screenshot ne dokazuje nista a verujem da se na snimku vidi to sto si hteo da istaknes
SNARC Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 13 hours ago, BlackGeorge said: Mislim da se Ostoja živ presekao za vreme šuta Alekse - valjda će promašiti da drpim još jednom lovu za polufinale. Pa najveci deo publike cemo biti mi, srecni sopstvenici sezonskih kartica. Nema tu mnogo casha od ulaznica..ako si na to ciljao. 1 2
Kreator Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 6 minutes ago, SNARC said: Pa najveci deo publike cemo biti mi, srecni sopstvenici sezonskih kartica. Nema tu mnogo casha od ulaznica..ako si na to ciljao. Da, na to sam ciljao. Pa ima valjda ona fora, prijaviš se da nećeš ići na tekmu pa dobijaš neki delimični povrat novca a Ostoja to preproda kao dnevnu kartu. Valjda tako nekako.
kud u maglu Simoviću Posted May 8, 2024 Author Posted May 8, 2024 ima, mada je to zanemarljiva lova(ta preprodaja). glavna kinta je uzeta na sezonskim na revanšu će biti cenim +18k 1
SNARC Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 (edited) Moze da se desi...petak, 7 uvece..ja klincu vec najavio da idemo. @BlackGeorge Da..ali od prodaje nove karte ja dobijam 30%..ne u cash varijanti vec u odbitku kad kupujem novu sezonsku Edited May 8, 2024 by SNARC 1 1
booyaka Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 5 hours ago, uini said: ma opusteno, zaista verujem da nije gazio, svi znamo da su takve stvari kolateral u bitnim tekmama u podgorici, samo eto, taj screenshot ne dokazuje nista a verujem da se na snimku vidi to sto si hteo da istaknes Što, ja verujem da je gazio. 1
Recommended Posts