Milošica Posted April 18, 2024 Posted April 18, 2024 (edited) Mislim da ima i do toga što su neki igrači navikli da budu igrači uloge, bio to NBA ili EL, a kad igrač prelazi iz prvog takmičenja u drugo skoro da se podrazumeva da on bude vođa ekipe. Ume on da povuče, viđali smo to ove sezone, ali deluje mi da mu to nije zona komfora. Edited April 18, 2024 by Milošica 1
uini Posted April 18, 2024 Posted April 18, 2024 ^s'tim sto je dozier u hijerarhiji recimo cetvrti igrac, pa treba da bude u ulozi sidekicka, sve dok ne zatreba timu da preuzme stvari; to recimo super radi nunnally ali je u sustini jako tesko skakati iz uloge u ulogu i bez prava na gresku koju ima glavni baja, @Milošica
Milošica Posted April 18, 2024 Posted April 18, 2024 (edited) Imam utisak da je uzimajući u kontekst poziciju na kojoj igra(ili bolje rečeno ulogu u ekipi), promašaj u vidu Jaramaza kao i nekonstantnog Aleksu iz raznih razloga, on samo na papiru trebalo da bude treći ili četvrti igrač, a da je odgovornost zapravo bila ogromna. U suštini to i jesi rekao ovim "bez prava na grešku". Ja bih ga svakako zadržao ako budemo imali ovoliko novca, samo u malo izmenjenoj ulozi. Edited April 18, 2024 by Milošica 1
booyaka Posted April 18, 2024 Posted April 18, 2024 Niko u protekloj sezoni u KKP od stranaca nije mogao da se pohvali konstantnim dobrim partijama, najveće razočarenje je najskuplji igrač tima Panter koji je imao dosta slabiju sezonu od prethodne. Tu su i truli kompromisi u vidu Balše K., malo manje truli ali i dalje truli Uroš T., loš Alen S., praktično od domaćih solidnu sezonu je imao samo Aleksa A. Ognjen J. zamalo da zaboravim, kao da nije ni igrao, Danilo A. nit smrdi, nit miriše.
uini Posted April 18, 2024 Posted April 18, 2024 3 hours ago, Milošica said: Ja bih ga svakako zadržao ako budemo imali ovoliko novca, samo u malo izmenjenoj ulozi. apsolutno. bice on bolji u nekoliko segmenata
kud u maglu Simoviću Posted April 18, 2024 Author Posted April 18, 2024 1 hour ago, *edited by mod said: A čini mi se da nema ni Ostoje na utakmicama od kako je Željko potpisao tablu... On 16. 4. 2024. at 21:02, kud u maglu Simoviću said: https://www.instagram.com/reel/C51CC0JtOx_/?igsh=cWlhaGF6OW1ybzM=
kud u maglu Simoviću Posted April 18, 2024 Author Posted April 18, 2024 general sažima u 360° na n1 topla preporuka, šovljanski dobro vodi te razgovore 2
Vasilij Zajcev Posted April 18, 2024 Posted April 18, 2024 Šovljanski ne može da se seti imena igrača za koji ga Dule pita "Australijanac koji je otišao u NBA, plejmeker", sportski analfabeta.. Lesor igrao za 600k, Klub mu ponudio 800k za ostanak, Vujošević kaže da je siguran da bi ostao za milion. Priča o Boriši Simaniću pa kaže i Šakoti su se borili za život, ne ovom treneru NA ŽALOST nego igraču, njegovom sinu.. Mnogo je lud! 6
Milošica Posted April 20, 2024 Posted April 20, 2024 Ljubav prema klubu ne može da prestane dok živim klicaću njemu volim te Partizane! 2 1
ZokiAsov Posted April 20, 2024 Posted April 20, 2024 1 minute ago, Milošica said: Ljubav prema klubu ne može da prestane dok živim klicaću njemu volim te Partizane! Poceo si sa vinjakom na vreme. 5 sati pred utakmicu. To je negde optimalno 1 4 1
Frank Pembleton Posted April 21, 2024 Posted April 21, 2024 On 18. 4. 2024. at 21:27, Vasilij Zajcev said: Šovljanski ne može da se seti imena igrača za koji ga Dule pita "Australijanac koji je otišao u NBA, plejmeker", sportski analfabeta.. Lesor igrao za 600k, Klub mu ponudio 800k za ostanak, Vujošević kaže da je siguran da bi ostao za milion. Priča o Boriši Simaniću pa kaže i Šakoti su se borili za život, ne ovom treneru NA ŽALOST nego igraču, njegovom sinu.. Mnogo je lud! Šovljanski nije sportski novinar. Da bi se doveo na minimum nivoa da idu u detalje trebao je neko da ga pripremi ozbiljno, ali ne verujem da bi to pilo vodu. On je trebao da usmeri razgovor na opštije teme bar sa Vujoševićem može o svemu da se priča. 1
Recommended Posts