tacafaca Posted April 28, 2024 Posted April 28, 2024 Koliko je covic garnitura do sada otpratio? On je nasa kraljica Elizabeta. 1 1
Heaviside Posted April 28, 2024 Posted April 28, 2024 4 hours ago, copkillah said: On je bivši, koprcanje pokojnika iz tvojih usta u božje uši 4
Mil@n Posted April 28, 2024 Posted April 28, 2024 Tek sam sad odslušao intervju tj "intervju" Čovića i Plavšića... Do sada nisam imao problem sa Plavšićem, ali način kako se ovde kukavički i sa manjkom verbalnih i intelektualnih kapaciteta obračunava sa Čovićem koji nastupa kao obični siledžija koji očekuje da mu se klub ne kritikuje "jer nije u redu" čini da mi sada žestoko ide na onu stvar. Sve što je trebao da kaže je da je on novinar, i da ne mora da ima trenersku diplomu da bude novinar i da ne mora ni da bude u pravu za sve što kaže, i da se poziva na novinarske slobode i prava izražavanja mišljenja, ali on uglavnom ćuti a verovatno i jer dobrim delom kalkuliše jer zna da je ovaj labilan, tako da kažem pa izbegava da se preterano zamera. Sve u svemu užasno za slušanje.
weedman Posted April 29, 2024 Posted April 29, 2024 26 minutes ago, Mil@n said: Sve u svemu užasno za slušanje. i još užasnije za gledanje... zaista ne shvatam zašto je plavšić uopšte i pravio ovaj intervju osim ako ne uživa u javnom ponižavanju.. bezveze je ako tako mora da se dodvorava lošijim od sebe zato što mi se čini da je ok i da je vrlo korektan prema kkp
Ratamahatta Posted April 29, 2024 Posted April 29, 2024 Setite se di smo bili, broj trofeja, domaci igraci u pevcu je novo bolnice, obdanista, putevi
fandorin Posted April 29, 2024 Posted April 29, 2024 6 hours ago, weedman said: i još užasnije za gledanje... zaista ne shvatam zašto je plavšić uopšte i pravio ovaj intervju osim ako ne uživa u javnom ponižavanju.. bezveze je ako tako mora da se dodvorava lošijim od sebe zato što mi se čini da je ok i da je vrlo korektan prema kkp Nije Plavšić ni pravio intervju, bio je gost. Podkast vode Milutin i Dragutinović.
kud u maglu Simoviću Posted April 29, 2024 Posted April 29, 2024 (edited) 9 hours ago, Micko8 said: Pametan covek, cuva muda zbog toga prekoputa dr robotike može da sedne samo tegi ”molim režiju prilog 2 c alfa” Edited April 29, 2024 by kud u maglu Simoviću
copkillah Posted April 29, 2024 Posted April 29, 2024 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zbog toga prekoputa dr robotike može da sedne samo tegi ”molim režiju prilog 2 c alfa” možda Tegi nije novinar, al bi ga satro
assignment Posted April 29, 2024 Posted April 29, 2024 (edited) Kada se u poslednje 2 godine nema uspeha, onda mora da se trtomudi o 20 trofeja u zadnjih 12 godina, Stim da se to moze izduvati jednom recenicom, da se od stare slave ne zivi. A cak i tim godinama dominacije je uspeo da izgubi ABA od Buducnosti, o EL da ne pricamo.... ps. i da nije on spasao Zvedu, spasao bi je neko drugi, istom metodom.... Tako da Edited April 29, 2024 by assignment
assignment Posted April 29, 2024 Posted April 29, 2024 46 minutes ago, copkillah said: možda Tegi nije novinar, al bi ga satro Tegi je budala, i sve sto bi dobili je cripple fight... Budala 1 vs Budale 2
Heyter Posted April 29, 2024 Posted April 29, 2024 (edited) Najjači je bio početak intervjua kad je pregalac sa 50+ godina staža u košarci pitao voditeljku da li su zamenili ili barem obrisali stolicu nakon Ostojinog gostovanja.. I još ga pride potkačio za alkohol. Edited April 29, 2024 by Heyter
kralj Posted April 29, 2024 Posted April 29, 2024 Mene tačno zabole za broj trofeja u ovom SNS igrokazu, Čović treba da odgovara zbog zloupotrebe državnih miliona, promocija kladionica (u ime kluba) i ostalih kriminalizovanih privrednih subjekata, za invaziju hale u kojoj više nema mesta za ljude koji vole košarku više od njegovih vašljivih trofeja i F$ ambicija. Zato treba da leti, a ne zato što je pogrešio u selekciji i smenio trenera.
Recommended Posts