tacafaca Posted April 28 Posted April 28 Koliko je covic garnitura do sada otpratio? On je nasa kraljica Elizabeta. 1 1
Heaviside Posted April 28 Posted April 28 4 hours ago, copkillah said: On je bivši, koprcanje pokojnika iz tvojih usta u božje uši 4
Mil@n Posted April 28 Posted April 28 Tek sam sad odslušao intervju tj "intervju" Čovića i Plavšića... Do sada nisam imao problem sa Plavšićem, ali način kako se ovde kukavički i sa manjkom verbalnih i intelektualnih kapaciteta obračunava sa Čovićem koji nastupa kao obični siledžija koji očekuje da mu se klub ne kritikuje "jer nije u redu" čini da mi sada žestoko ide na onu stvar. Sve što je trebao da kaže je da je on novinar, i da ne mora da ima trenersku diplomu da bude novinar i da ne mora ni da bude u pravu za sve što kaže, i da se poziva na novinarske slobode i prava izražavanja mišljenja, ali on uglavnom ćuti a verovatno i jer dobrim delom kalkuliše jer zna da je ovaj labilan, tako da kažem pa izbegava da se preterano zamera. Sve u svemu užasno za slušanje.
weedman Posted April 29 Posted April 29 26 minutes ago, Mil@n said: Sve u svemu užasno za slušanje. i još užasnije za gledanje... zaista ne shvatam zašto je plavšić uopšte i pravio ovaj intervju osim ako ne uživa u javnom ponižavanju.. bezveze je ako tako mora da se dodvorava lošijim od sebe zato što mi se čini da je ok i da je vrlo korektan prema kkp
Ratamahatta Posted April 29 Posted April 29 Setite se di smo bili, broj trofeja, domaci igraci u pevcu je novo bolnice, obdanista, putevi
fandorin Posted April 29 Posted April 29 6 hours ago, weedman said: i još užasnije za gledanje... zaista ne shvatam zašto je plavšić uopšte i pravio ovaj intervju osim ako ne uživa u javnom ponižavanju.. bezveze je ako tako mora da se dodvorava lošijim od sebe zato što mi se čini da je ok i da je vrlo korektan prema kkp Nije Plavšić ni pravio intervju, bio je gost. Podkast vode Milutin i Dragutinović.
kud u maglu Simoviću Posted April 29 Posted April 29 (edited) 9 hours ago, Micko8 said: Pametan covek, cuva muda zbog toga prekoputa dr robotike može da sedne samo tegi ”molim režiju prilog 2 c alfa” Edited April 29 by kud u maglu Simoviću
copkillah Posted April 29 Posted April 29 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zbog toga prekoputa dr robotike može da sedne samo tegi ”molim režiju prilog 2 c alfa” možda Tegi nije novinar, al bi ga satro
assignment Posted April 29 Posted April 29 (edited) Kada se u poslednje 2 godine nema uspeha, onda mora da se trtomudi o 20 trofeja u zadnjih 12 godina, Stim da se to moze izduvati jednom recenicom, da se od stare slave ne zivi. A cak i tim godinama dominacije je uspeo da izgubi ABA od Buducnosti, o EL da ne pricamo.... ps. i da nije on spasao Zvedu, spasao bi je neko drugi, istom metodom.... Tako da Edited April 29 by assignment
assignment Posted April 29 Posted April 29 46 minutes ago, copkillah said: možda Tegi nije novinar, al bi ga satro Tegi je budala, i sve sto bi dobili je cripple fight... Budala 1 vs Budale 2
Heyter Posted April 29 Posted April 29 (edited) Najjači je bio početak intervjua kad je pregalac sa 50+ godina staža u košarci pitao voditeljku da li su zamenili ili barem obrisali stolicu nakon Ostojinog gostovanja.. I još ga pride potkačio za alkohol. Edited April 29 by Heyter
kralj Posted April 29 Posted April 29 Mene tačno zabole za broj trofeja u ovom SNS igrokazu, Čović treba da odgovara zbog zloupotrebe državnih miliona, promocija kladionica (u ime kluba) i ostalih kriminalizovanih privrednih subjekata, za invaziju hale u kojoj više nema mesta za ljude koji vole košarku više od njegovih vašljivih trofeja i F$ ambicija. Zato treba da leti, a ne zato što je pogrešio u selekciji i smenio trenera.
Recommended Posts