Defunctus Posted March 29 Posted March 29 Samo da ih ne iznerviramo sa ovom stoka razlike pa da nam se nagrbace u cetvrtoj 1
Papovac Posted March 29 Posted March 29 koji ste vi kraljevi besmislenih utakmica. postovanje, ovo ulazi u statistiku
Heyter Posted March 29 Posted March 29 Kako god ovo završi, jedinstveni smo ziss season.. jedini dobili Fenera tamo, i JEDINI izgubili od raspale Albe 2x! Samo ti, u mome srcu si, jedna jedina (ne)pobediva, moja ljubavi!
Ros Posted March 29 Author Posted March 29 sekiricu kad musa udje u reket. sviraju mu faul kad je sam u reket. ne sme ruku da digne, a ne do sutira. tupavi stefanović
Defunctus Posted March 29 Posted March 29 Mozda je Coki dogovorio preko argentinske veze da se odigra tzv. Meridijan tekma.
FPLS Posted March 29 Posted March 29 1 minute ago, Heyter said: Kako god ovo završi, jedinstveni smo ziss season.. jedini dobili Fenera tamo, i JEDINI izgubili od raspale Albe 2x! Samo ti, u mome srcu si, jedna jedina (ne)pobediva, moja ljubavi! Dobili smo Albu laganeze u Bg Odvalice nas ovi sad, naljutili su se, ali lepih 25 minuta je to bilo
Valk Posted March 29 Posted March 29 12 minutes ago, nenad said: jel to nedara dominira u rezultatski nebitnoj utakmici? Bez tehničke nije omakao
Heyter Posted March 29 Posted March 29 1 minute ago, FPLS said: Dobili smo Albu laganeze u Bg Odvalice nas ovi sad, naljutili su se, ali lepih 25 minuta je to bilo Mea culpa. Ali skalp u Istanbulu stoji, kao i da su se kraljevići naljutili.
Recommended Posts