Marco Cake Posted March 29 Posted March 29 https://basketballsphere.com/milan-gurovic-potpuno-iskren-dusko-ivanovic-ih-nije-hteo/ Gurovic potpuno iskreno!! Dobro stivo za navijaca CZ. 5
*edited by mod Posted March 29 Posted March 29 27 minutes ago, Marco Cake said: https://basketballsphere.com/milan-gurovic-potpuno-iskren-dusko-ivanovic-ih-nije-hteo/ Gurovic potpuno iskreno!! Dobro stivo za navijaca CZ. Jel kopiraju staru izjavu ili ima mesečnu kvotu koliko puta da pomene tu demantovanu glupost koju vrti? 1
Valk Posted March 29 Posted March 29 27 minutes ago, booyaka said: Klub objavio slike gde Trej i Top treniraju sa ekipom. Aha, kao spontano. Zato što su u komentarima na svaku objavu nervni slomovi navijača i "navijača" uz prozivke de ovaj, de onaj, i fore na račun pojačanja <-
bradilko Posted March 29 Posted March 29 3 hours ago, Eleniko said: jel smo mi bedni cigani izgubili ove sezone četvrtinu sa 18 razlike kod kuće, da ne kažem odlučujuću četvrtinu? @bradilko kao što sam sinoć napisao, proći ćete u plej in ali sad nažalost mogu da dodam ne zato što ste zaslužili već zato što se ničega ne stidite. niste stigli do toga. u decembru ste zavrsili sa evroligom. kao u onom vicu o subotarima kad im je neki dobri covek najzad otvorio vrata i rekao " izvolite" a ovaj mucenik cuti jer kako kaze " nikad nisam stigao dovde" evo jedna o stidu
ubibobi Posted March 29 Posted March 29 (edited) Uhh tu je i ovaj što je skinuo mustafi ženu Edited March 29 by ubibobi 2
booyaka Posted March 29 Posted March 29 Mi i dalje imamo pozitivan koš količnik što će reći niko se nije naigrao protiv nas. A ostali bez najskupljeg igrača prelaznog roka, sa osakaćenom bekovskom linijom... I opet smo tu barabar sa komšijama, čak smo bolji u međusobnom skoru. 2 1
*edited by mod Posted March 29 Posted March 29 1 minute ago, booyaka said: Mi i dalje imamo pozitivan koš količnik što će reći niko se nije naigrao protiv nas. A ostali bez najskupljeg igrača prelaznog roka, sa osakaćenom bekovskom linijom... I opet smo tu barabar sa komšijama, čak smo bolji u međusobnom skoru. I jel vam sve to što god pomoglo?
booyaka Posted March 29 Posted March 29 6 minutes ago, *edited by mod said: I jel vam sve to što god pomoglo? Jeste, u dobrom raspoloženju dočekujemo finiš sezone. 3 3
*edited by mod Posted March 29 Posted March 29 5 minutes ago, booyaka said: Jeste, u dobrom raspoloženju dočekujemo finiš sezone. Ako je to dovoljno za dobro raspoloženje onda vam stvarno malo za sriću triba... 1 1
Dankan Ajdaho Posted March 29 Posted March 29 Iskreno i vi nam podižete raspoloženje, recimo sinoć je baš bilo veselo 1 1 1
warp Posted March 29 Posted March 29 Jedva čekam da NBA napravi tu evropsku ligu, pa da se sklonimo iz cirkusa zvanog EL, nije to za nas... Ja bi odmah doveo J Colea, momak već ima iskustvo igranja u afričkoj NBA ligi
sigurnost Posted March 29 Posted March 29 51 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Iskreno i vi nam podižete raspoloženje, recimo sinoć je baš bilo veselo Derbi Peščenica - Pirej na Novom Beogradu!
Valk Posted March 29 Posted March 29 brat Kampaco preskače meč. Hangu pozdravili svi u areni, lepo. 1
Recommended Posts