kralj Posted March 22 Posted March 22 Haha, ovo ne pamtim da sam video... ovi zicere bacaju u svodove arene u strahu od brata. 4 1
Heaviside Posted March 22 Posted March 22 1 minute ago, kralj said: Izvadi i dzoela za standing pls Evo i za to ispoštovao Sfero 2
hrkljush boys_2 Posted March 22 Posted March 22 Lijepo veče, lijepa košarka, opet smo imali privilegiju da gledamo gospodina Košarku. Džoel forsirao prvi tempo, Nedara raspoložen, svi ostali, osdlični, Davidovac dolazi u svoj dio sezone. Ako opravimo Treja i oporavimo ranjene, aba - plitak potok. 6 3
Mil@n Posted March 22 Posted March 22 Dodajmo ovu pobedu u kolonu "Kad Nedović igra mi gubimo, luzer". Plus bi imao još jedno 5 asistencija da ne igra sa poluinvalidima. 1 3 1
Valk Posted March 22 Posted March 22 (edited) Stvarno je amajlijica 🇧🇷, samo da ne mrda iz Arene. Odlično je ovo bilo, rapsodija doktora, Džoela pa čak i NN. Biće okej. https://streamable.com/37aowr Edited March 22 by Valkyrie 4
levi Posted March 22 Posted March 22 1 minute ago, Mil@n said: Dodajmo ovu pobedu u kolonu "Kad Nedović igra mi gubimo, luzer". Plus bi imao još jedno 5 asistencija da ne igra sa poluinvalidima. igrač za velike utakmice 1 1
Mil@n Posted March 22 Posted March 22 Just now, levi said: igrač za velike utakmice Ne, samo je normalan igrač, koji fejla tu i tamo, kao i svako drugi. Sa druge strane, da ne baš retko 20, 25 što malo ko daje kod nas, ne samo ove godine, što se ne ceni dovoljno. 3
kralj Posted March 22 Posted March 22 Inače, drugi put u životu sam prognozirao da će Nedara nekog da napuni. Prvi put bilo protiv Valensije Da ne vadim citate.
Valk Posted March 22 Posted March 22 Ne smemo zaboraviti da je u redovima Zvezde odličan bio i Ognjen Dobrić 1
Heaviside Posted March 22 Posted March 22 1 minute ago, levi said: igrač za velike utakmice Zapušio usta svima koji su tvrdili da ne može da ubaci 25 poena kad ga krene 1 1
Recommended Posts