Jump to content
IGNORED

Premier League 2023-24

ArleKino
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

U Vinijevom odnosu prema Darvinu i PPP nerazumevanju istog vidim svoj odnos prema izvesnom Škotu i PPP nerazumevanje koje ga prati. Izdrže Weenie legendo, znam kako ti je. 

Džekson pokušava da otme penal Palmeru, sad sam sve video. ( mislim nisam video, sad sam pročitao ovde da se desilo )  ...pa on treba da radi u svlačionici kao njegov lični potrčko, da mu glanca kopačke, sipa getorejd, greje vodu, pere peškire i slično..... ne da mu otima penal.

Koliko je plaćen Palmer Sitiju?

• Hvala 1
Posted
21 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

U Vinijevom odnosu prema Darvinu i PPP nerazumevanju istog vidim svoj odnos prema izvesnom Škotu i PPP nerazumevanje koje ga prati. Izdrže Weenie legendo, znam kako ti je. 

Džekson pokušava da otme penal Palmeru, sad sam sve video. ( mislim nisam video, sad sam pročitao ovde da se desilo )  ...pa on treba da radi u svlačionici kao njegov lični potrčko, da mu glanca kopačke, sipa getorejd, greje vodu, pere peškire i slično..... ne da mu otima penal.

Koliko je plaćen Palmer Sitiju?

ovo kao kad bob (bora todorović) ode kod onog prijatelja na vikendicu da mu završi da ga manje rebnu na sudu pa ga ovaj pita koliko će da ga osude, a bob mu kaže koliko god da ti daju znaj da su mogli da ti daju i više.

tako i sa palmerom, koliko god da je plaćen premalo je.

• +1 1
  • Haha 3
Posted
1 minute ago, MiddleClass said:

Penzija

vala je i zasluzio.

• +1 3
Posted

maatsen vrlo dobar u dortmundu otkad je otisao. poche konjino.

Posted

Deluje da će PL da ispuši za to peto mesto u LŠ, kad su poispadali svi sem Vile...

Posted

Kao što rekoh, biće ovo dobra sezona čim smetamo ovolikom broju ljudi :fantom:

Posted

Ako je suditi po dva gornja linka, najviše smetate sopstvenim navijačima :fantom:

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...