Jump to content
IGNORED

His GOATness Novak's Green Green Grass Of Home - Ed. 2023

Ros

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Shan Jan said:

Samo da kazem da osim naravno ogromnog talenta malog izdvaja i nesalomiva psiha. On ni jednom nije pao psihicki. Nervirao se jeste ali predaja nije bila opcija.

IMG_20230716_200401.jpg

• Haha 1
  • Tužno 1
Posted

Ko je ovaj mali pored Stefana?

Posted
3 minutes ago, Shan Jan said:

Ne slazem se. Nije ga uopste mali nadigrao. Par lopti ih delilo. Ako hoce da ga penzionise mora da podigne igru ili da ceka da djoka ostari.

+1

Bilo je nerešeno u broju osvojenih poena u na 4:2 u petom setu. Igrali su skoro 5 sati i uzeli cirka isti broj poena, dobio ga 6-4 u petom. Ne može tesnije.

Ne stoji paralela sa 2019, tada je W Federeru bio jedini GS na kom je imao šanse za titulu, a Nole je ove godine već uzeo dva komada. Aj ajde, jeste Alkaraz sada glavni favorit svuda osim možda u Melburnu dok jednom ne pobedi i tamo.

• +1 2
Posted

Imao je i Španac padova. Duple servis greške u ključnom momentu. Ali prosto znao je da je atletski superiorniji i uopšte šta su mu prednosti.

Posted
2 minutes ago, SNARC said:

Ja kazem da ga sacekamo na aerodromu..da ga isprebijamo pa da ga jebemo..i da mu ukrademo ovu tacnu za kaznu :)

Nisam to rekao

Posted
5 minutes ago, Tsai said:

1) tajbrejk drugog seta

2) smec u petom

imao je dve prilike da dobije mec, jbg :/

Ona dva bekenda i volej na kraju. 

Posted
2 hours ago, Lancia said:

e @Jeremija omanuo si, jos te ja lakoveran lajkovao :sad:

Ne znam da li se sećaš, ali kad je Šešelj ušao kod Slobe u vladu, tamo negde posle par meseci došla je u posetu delegacija penzionera da mu skrene pažnju da nije ispunio predizborna obećanja, a on im je rekao, "tako vam i treba kad ste mi verovali"!

E, tako ti i treba kad veruješ raznoraznim luzerima...      1584414675.5338-smiley-1.webp.00f8f291b51e34f105a10167ccf1ecb6.webp

• Haha 1
Posted

Mijaljević baksuz pustio suzu. Taj čovek je jedan od većih krivaca za današnji poraz, odgovorno tvrdim :sleep:

• +1 1
Posted

Pogubi se mali :lolol: Ovaj je za Nadala pojam harizme. 

• +1 2
Posted
1 minute ago, Lancia said:

:lolol: mali odlepio

Pricaj stas desava

• +1 1
Posted

Nije mali toliko bezlican kao Nadal. Moze svasta da napravi, za pocetak deluje da kalendarski slem nije daleko.

Posted

Čekam analizu Krivokapića u studiju, pa ću izaći i sa svojim sažetkom

Posted
2 minutes ago, Shan Jan said:

Pricaj stas desava

Od uzbudjenja je zaboravio ono malo engleskog, pa je 'gledao Novaka otkad se rodio'

• Haha 1