shimpu Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 2 minutes ago, Shan Jan said: Samo da kazem da osim naravno ogromnog talenta malog izdvaja i nesalomiva psiha. On ni jednom nije pao psihicki. Nervirao se jeste ali predaja nije bila opcija. 1 1
Heaviside Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 3 minutes ago, Shan Jan said: Ne slazem se. Nije ga uopste mali nadigrao. Par lopti ih delilo. Ako hoce da ga penzionise mora da podigne igru ili da ceka da djoka ostari. +1 Bilo je nerešeno u broju osvojenih poena u na 4:2 u petom setu. Igrali su skoro 5 sati i uzeli cirka isti broj poena, dobio ga 6-4 u petom. Ne može tesnije. Ne stoji paralela sa 2019, tada je W Federeru bio jedini GS na kom je imao šanse za titulu, a Nole je ove godine već uzeo dva komada. Aj ajde, jeste Alkaraz sada glavni favorit svuda osim možda u Melburnu dok jednom ne pobedi i tamo. 2
Bojan Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Imao je i Španac padova. Duple servis greške u ključnom momentu. Ali prosto znao je da je atletski superiorniji i uopšte šta su mu prednosti.
renne Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 2 minutes ago, SNARC said: Ja kazem da ga sacekamo na aerodromu..da ga isprebijamo pa da ga jebemo..i da mu ukrademo ovu tacnu za kaznu Nisam to rekao
Amos Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 5 minutes ago, Tsai said: 1) tajbrejk drugog seta 2) smec u petom imao je dve prilike da dobije mec, jbg :/ Ona dva bekenda i volej na kraju.
Jeremija Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 2 hours ago, Lancia said: e @Jeremija omanuo si, jos te ja lakoveran lajkovao Ne znam da li se sećaš, ali kad je Šešelj ušao kod Slobe u vladu, tamo negde posle par meseci došla je u posetu delegacija penzionera da mu skrene pažnju da nije ispunio predizborna obećanja, a on im je rekao, "tako vam i treba kad ste mi verovali"! E, tako ti i treba kad veruješ raznoraznim luzerima... 1
ducca Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Mijaljević baksuz pustio suzu. Taj čovek je jedan od većih krivaca za današnji poraz, odgovorno tvrdim 1
Shan Jan Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 1 minute ago, Lancia said: mali odlepio Pricaj stas desava 1
Kampokei Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Nije mali toliko bezlican kao Nadal. Moze svasta da napravi, za pocetak deluje da kalendarski slem nije daleko.
Mindaugas Žukauskas Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Čekam analizu Krivokapića u studiju, pa ću izaći i sa svojim sažetkom
Lancia Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 2 minutes ago, Shan Jan said: Pricaj stas desava Od uzbudjenja je zaboravio ono malo engleskog, pa je 'gledao Novaka otkad se rodio' 1
Recommended Posts