johan nagel Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Породисмо некако.. Ето шта значи кад имаш нормалног голмана, да се нисмо неколико сезона зајебавали са Стојковићевим заменама можда би сад имали који трофеј више.
ZokiAsov Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Bogami grcevito smo se branili zadnjih 20 min. Tacno sam video kako ga suma mece par minuta pre kraja. Zahid cini mi se najgora partija od kad je dosao. Bodovi se pisu, ali jadno je bilo odugovlacenje kod izvodjenja gola auta i auta
gone fishing Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Pa kada su se ispromašivali kao nikad ove sezone, do 70 min je već moralo biti 0:3 ovako se ušlo u uzbudljiv finiš
DCI Banks Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Ljajic i Suma velemajstori... Lepo ih je gledati... Jovanovic fenomenalan. Idemo dalje! 1
Tresko Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Kako je dobro gledati Marka Šćepovića u dresu drugog tima, kako nervira njih. Tokom svih ovih godina, otkad je(hvala bogu) otišao iz Partizana, nije se promenilo njegovo konstantno, tj. da je najobičnija kesetina. 3 3
Azdaja Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 4 hours ago, johan nagel said: Породисмо некако.. Ето шта значи кад имаш нормалног голмана, да се нисмо неколико сезона зајебавали са Стојковићевим заменама можда би сад имали који трофеј више. Fenomenalno brani. Spasao nas je ove sezone barem 7-8 golova.
April Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Najbolja utakmica ping pong lige zadnjih par godina 1
kud u maglu Simoviću Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 (edited) +1 doduše malo sam gledao al ono što sam video bilo je miljama daleko od klasišne ling long sprdačine. pazarcima fali neki ozbiljniji špic ispred malog đavola ljaje da bi bili nekakvi pretendenti za evropu, plus su izrazito domaćinski tim što se videlo i danas ozbiljna divljina e divljina je ambijent u pazaru, ne tim da ne bude zabune Edited November 6, 2023 by kud u maglu Simoviću
Svemir Zeka Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Jel zna neko ko vodi GTR stranu na facebooku? 1
Profesionalac Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Ako pitaš komšije: KUMS, Copkilah, FM, Milošica, SNARC i Zoki Ašov Tresko vodi stranicu na italijanskom, a Midž na padinskom 1 6 1
Svemir Zeka Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Znam ko su forumski grobari, pa ja sam dopisni član Nego mi je zanimljiv odabie muzike na srorijima, Stoun rouzis, imaju dukseve s Morisijem, ne kapiram. Ili kapiram, valjda što je kulturan svet
johan nagel Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Ја се исто питам али из потпуно другачијих побуда, још од ономад када су почели напрасно да ботују за јужну трибину (и посрали се по свему што су урадили до тада).
Recommended Posts