Ted Posted April 20 Author Share Posted April 20 4 minutes ago, sigurnost said: Sad znate kako je njemu. ja ne znam.....nisad mi do sada nisu utvrdili f dijagnozu mogu samo da pretpostavim da je neki ventil neophodan.....da se ne zapadne u totalni mrak trebalo bi da se žalimo na ovo postavljanje živog zida Nathu......mislim da je bio previše blizu, ni 15 metara odmaknut Link to comment
smooth.Op Posted April 20 Share Posted April 20 Bilo je lepih momenata. Šteta što nije bar iks bio na kraju. 1 Link to comment
Tresko Posted April 20 Share Posted April 20 1 minute ago, smooth.Op said: Bilo je lepih momenata. Šteta što nije bar iks bio na kraju. Da kao ovaj pre jednog od penala: Ali, tu faula nema naravno. 1 2 Link to comment
Jesper23 Posted April 20 Share Posted April 20 (edited) Ajde izbaci sliku kod poništenog gola. Edited April 20 by Krošek suvišan kvout Link to comment
Tresko Posted April 20 Share Posted April 20 Što? Ne znaš kako izgleda ofsajd? Kad neko nema obraza. 2 1 Link to comment
Jesper23 Posted April 20 Share Posted April 20 Just now, Tresko said: Što? Ne znaš kako izgleda ofsajd? Kad neko nema obraza. Nisam vidio, ako moze ona slika bez linija, da se fino vidi. Ako ima i usporena situscija kod našeg drugog gola. Link to comment
Ted Posted April 20 Author Share Posted April 20 (edited) 31 minutes ago, smooth.Op said: Bilo je lepih momenata. Šteta što nije bar iks bio na kraju. nije to bitno toliko. realno, odigrali smo dobru utakmicu, imajući u vidu da smo u seriji loših rezultata i van forme i oslabljeni, da je stručni štab u svađi i poluraspadu, da nemamo ni predsednika, ni upravu, ni bilo koga ko bi stao iza ekipe i da se to tako vuče godinama. bez da nekog mnogo interesuje, niti se organiizuju hitni i vanredni noćni sastanci i timovi za spas nama za utehu je da nismo toliko daleko od njih, njima za brigu je da, pored svega, ne mogu da se odlepe i odvale čak i poluraspadnutog večitog rivala al to su njihovi problemi svima nama je jasno da, bez ovih stvari koje sam naveo, nećemo nikada ništa osvojiti niti bili konkurentni u punom smislu te reči. sad smo više kao sparing partner, treba ponovo da postanemo takmičar Edited April 20 by Ted 3 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted April 20 Share Posted April 20 15 minutes ago, Jesper23 said: Nisam vidio, ako moze ona slika bez linija, da se fino vidi. Ako ima i usporena situscija kod našeg drugog gola. napadač je predost stekao koristeći ruke što bi mandov sa arene rekao remplovanje s leđa 3 Link to comment
April Posted April 20 Share Posted April 20 Albert Nađ Neša Slina je muškarčina za njega. 1 1 Link to comment
warp Posted April 20 Share Posted April 20 Iznenadjujuće normalne i korektne izjave gosn Alberta Nadja, bravo 4 1 Link to comment
Milošica Posted April 20 Share Posted April 20 Neša je muškarčina za mnoge. Ne sudi knjizi po koricama. Link to comment
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted April 20 Popular Post Share Posted April 20 moj kapiten čerkez 7 3 2 3 Link to comment
warp Posted April 20 Share Posted April 20 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: moj kapiten čerkez Nadam se da je ova marica došla po njega 3 1 Link to comment
Jesper23 Posted April 20 Share Posted April 20 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: napadač je predost stekao koristeći ruke što bi mandov sa arene rekao remplovanje s leđa Djeluje da je faul, volio bih da vidim i sutuaciju kod ofsajda. Ovusu je trebao dobiti karton za povlačenje Kataia sa leđa, to bi bio drugi. Jedna parada kiča, fudbal nam propada i to je vidljivo na svakom koraku Link to comment
Popular Post Dimitrije Posted April 20 Popular Post Share Posted April 20 20 minutes ago, Ted said: nije to bitno toliko. realno, odigrali smo dobru utakmicu, imajući u vidu da smo u seriji loših rezultata i van forme i oslabljeni, da je stručni štab u svađi i poluraspadu, da nemamo ni predsednika, ni upravu, ni bilo koga ko bi stao iza ekipe i da se to tako vuče godinama. bez da nekog mnogo interesuje, niti se organiizuju hitni i vanredni noćni sastanci i timovi za spas nama za utehu je da nismo toliko daleko od njih, njima za brigu je da, pored svega, ne mogu da se odlepe i odvale čak i poluraspadnutog večitog rivala al to su njihovi problemi svima nama je jasno da, bez ovih stvari koje sam naveo, nećemo nikada ništa osvojiti niti bili konkurentni u punom smislu te reči. sad smo više kao sparing partner, treba ponovo da postanemo takmičar Vi uopste niste poluraspadnuti. To je mit na kome se insistira jer objasnjava bezvezne poraze od autsajdera i izgubljenu lidersku poziciju na tabeli koju ste drzali tokom veceg dela takmicenja. Vi imate dobar tim za nase uslove, slabiji od Zvezdinog samo sto se duzine klupe tice. Ali vi ste prigrlili kuknjavu i ogorcenost (kao sto to na primer cine Vucic i opozicija) jer time obrazlazete svoje poraze i gluposti koje su cisto sportske prirode i nemaju veze sa nikakvom zaverom protiv vas. (Ne bi ni Zvezda drugacije da Partizan dominira jer to je isti srpski kukavicko-gubitnicki mentalitet.) 4 10 Link to comment
Recommended Posts