Azdaja Posted April 14 Posted April 14 U izlogu je, još par meseci i ćao će. Evo Severine da proda još par lopti. Primamo i treći.
Ted Posted April 14 Author Posted April 14 2-0 spremite se za teško mučenje do kraja sezone preporučijem da počnete i kardio i druge vežbe za srčani mišić pošto, po svemu sudeći, idu i evrokvalifikacije
Ted Posted April 14 Author Posted April 14 skandalozno loša igra u ovih 65 minuta, bez ikakve ideje u napadu, odbrana već tradicionalno igra na ivici skandala
Ted Posted April 14 Author Posted April 14 Just now, kud u maglu Simoviću said: a što je duljaj isključen? nije isključen, dobio je žuti.....to mu je četvrti 1
Ted Posted April 14 Author Posted April 14 tragična utakmica i igra......jedna od onih posle koje se zapitam šta mi ovo treba u životu 1
Ratamahatta Posted April 14 Posted April 14 (edited) Krece razvodometrija s Harisom, Cukaricki i Partizan solidni Edited April 14 by Ratamahatta
kud u maglu Simoviću Posted April 14 Posted April 14 7 minutes ago, Ted said: tragična utakmica i igra......jedna od onih posle koje se zapitam šta mi ovo treba u životu saće treći 1
kud u maglu Simoviću Posted April 14 Posted April 14 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: saće treći
Ted Posted April 14 Author Posted April 14 kraj 3-2 sve što sam rekao stoji......jako loša utakmica sa naše strane, još jedna u nizu nakon derbija, tim je vidno u silaznoj putanji....koja još uvek traje 1
Recommended Posts