Constantin Posted February 8 Author Posted February 8 On 5. 2. 2024. at 13:11, Constantin said: KZŠ će bude sigurno u petak, pred put u Šumadiju. Igramo u nedelju, matine od 13,00 h. To je redovno...za ovo ne znam, još je rano,,,ponedeljak, podne Quote Poštovani predstavnici medija, Pozivamo vas na konferenciju za medije uoči utakmice 20. kola Mozzartbet Superlige Srbije u sezoni 2023/24 između ekipa Radnički 1923 iz Kragujevca i Radničkog iz Niša. Konferencija će se održati u petak, 9. februara od 10:30 časova u pres sali na istočnoj tribini stadiona Čair. Utakmica na stadionu Čika Dača u Kragujevcu igra se u nedelju, 11. februara od 13:00 časova. On 5. 2. 2024. at 12:52, MaErAkLoIJA said: Jesmo li potpisali Bamidelea? Nema nikakva vest iz kluba? Redna bi bila neka KZS pred nastavak... 1
MalteskiSoko Posted February 8 Posted February 8 https://niskevesti.rs/video-ni-grad-ni-klub-on-je-napravio-muzej-voljenom-klubu/?fbclid=IwAR3JIYiE6o6gIxtkTV-54Ytp2L5YAjWdWGBjvZJ4jFDru3gVil7dx8dnPVc_aem_AYla45OjQdNON0FbB3aNjGPaamsyILmk85LA9fgxkr4pJ5MLL56bt8FX4K-TfzOW9s0 4 1
Captain_Darling Posted February 9 Posted February 9 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/sok-u-nisu-sportski-direktor-podneo-ostavku/474097
Constantin Posted February 9 Author Posted February 9 Kažu, Batica se naljutio i dao ostavku....ovo trba prihvatiti s rezervom, ali nešto nije u redu. <<<<<<proveravam...
Constantin Posted February 9 Author Posted February 9 (edited) 20 minutes ago, Constantin said: Kažu, Batica se naljutio i dao ostavku....ovo trba prihvatiti s rezervom, ali nešto nije u redu. <<<<<<proveravam... 21 minutes ago, Captain_Darling said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/sok-u-nisu-sportski-direktor-podneo-ostavku/474097 Quote A saznanje je da je kap koja je prelila čašu odluka kluba da ne registruje za nastavak sezone jednog od zimskih novajlija – Borisa Krstića. Mladi napadač se, ruku na srce, nije dokazao u pripremnom periodu, kao ni u prethodnom klubu Spartaku, gde jesenas nije odigrao ni minut takmičarskog fudbala, ali je Ristić smatrao da to nije korektan potez prema momku poniklom u Radničkom koji se vratio u rodni grad i kome je možda trebalo dati još vremena da se nametne. Ristić je, sve ovo vreme, imao vrlo korektnu saradnju sa prvim čovekom Radničkog Ivicom Tončevom, ali ne i sa nekim drugim strukturama u klubu, što je kod njega dovelo do gradacije nezadovoljstva, zaključno sa jutrošnjom kulminacijom. Edited February 9 by Constantin
Gradina Posted February 9 Posted February 9 2 hours ago, Constantin said: Kažu, Batica se naljutio i dao ostavku....ovo trba prihvatiti s rezervom, ali nešto nije u redu. <<<<<<proveravam... Pa kad je naivan.Tast mu je dobar čovek trebalo bi da se sa njim posavetuje. Halilovic ima veoma jasan stav o ,,tom čoveku iz uprave". Govno je žute boje , nijansa žute ne utiče na smrad. Smrad smrdi nikad ne miriše 1
zikaPantelej Posted February 9 Posted February 9 Kolko poražavajuće da nemam reči... Taman kad pomisliš eto neki tračak svetlosti.. kad ono 1
MaErAkLoIJA Posted February 9 Posted February 9 A bre jesmo li mi diskutovali ovde o potpisivanju Tufegdzica ili sam ja sanjao ???
Gradina Posted February 9 Posted February 9 16 minutes ago, MaErAkLoIJA said: A bre jesmo li mi diskutovali ovde o potpisivanju Tufegdzica ili sam ja sanjao ??? A ko da ga dovede? Humac ?
Constantin Posted February 9 Author Posted February 9 18 minutes ago, MaErAkLoIJA said: A bre jesmo li mi diskutovali ovde o potpisivanju Tufegdzica ili sam ja sanjao ??? Da nije potpisao ?
MaErAkLoIJA Posted February 9 Posted February 9 7 minutes ago, Constantin said: Da nije potpisao ? Ma ne spominjunga vise a cini mi se da je spominjan kao pojacanje? 😵💫
Constantin Posted February 9 Author Posted February 9 8 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Ma ne spominjunga vise a cini mi se da je spominjan kao pojacanje? 😵💫 Pa kao bilo nekih pregovora, ali ništa se nije konkretizovalo. Bar ne javno.
Recommended Posts