Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2023/24 - gigant iz provinciju

Constantin

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, MaErAkLoIJA said:

Ovaj spic a Kabic krilo ako se ne varam...

Meni, po malo, taj Kabić dodje "nesnadjen"....bolje da nam vrate Mitrovića, mada je  i on pao u formi. Experimnti s njim kao WB su ga unazadili i ne igra na potrebnom nivou. Da li će da se izbori kod Milojevića, jer on forsira 4-2-3-1, veliko je pitanje, a konkurencija velika.

• +1 3
Posted

Da li je zakazana generalka? Ima neki info?

Posted

Zvezda prodala Mitrovića, jel ga beše kupili od nas sa procentima od naredne prodaje il?

Posted
Just now, zikaPantelej said:

Zvezda prodala Mitrovića, jel ga beše kupili od nas sa procentima od naredne prodaje il?

Ma jok. Mislim da je imao klauzulu od 500.000e i toliko... Nismo mogli da ga zadrzimo niti da pregovaramo o uslovima. Jedino ako uz klauzulu nisu bili i procenti ali se ja ne secam...?

Posted
1 hour ago, MaErAkLoIJA said:

Ma jok. Mislim da je imao klauzulu od 500.000e i toliko... Nismo mogli da ga zadrzimo niti da pregovaramo o uslovima. Jedino ako uz klauzulu nisu bili i procenti ali se ja ne secam...?

Mislim da nije bilo %....

Posted

Meridian objavio da Yamkama oće tsc i voša,a da tufegdzić dolazi kod nas

Posted
34 minutes ago, Boki96 said:

Meridian objavio da Yamkama oće tsc i voša,a da tufegdzić dolazi kod nas

Ako ode Yamkam onda nista nismo napravili...

Uigravas jednu odbranu a krene neka druga bez najboljeg igraca 🤦

Ako to urade sad nedelju dana pred prvenstvo ja cu stvarno da batalim da ih pratim. Nisam duzan da kidam zivci zbog budale... Njima je dobro a ja jedino sto mogu da dobijem je srcka...

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...