Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2023/24 - gigant iz provinciju

Constantin

Recommended Posts

Posted

Cuka, NP, Pancevo, Vosa.. to ce tek da se siri...

I onda i te kao "opravnije" gazde ispadaju isto sto i Ivica i kompanija.. nikakve razlike po tom pitanju nema..

A i treneri su krivi jer cute i rotiraju se kao i savez.. ma uzas.. 

Besmislena liga kad pogledas... 

Posted

Glupo je mnogo, ali zaveži trenera i igrača 2-3godine za klub i nema drugih. To ti je što ti je. Onda bi dobro pazili kog dovode. 

A protiv Trajkovića nisam, uradio je isto što i drugi do sada, trudi se, loš raspored, limitiran kadar...

• +1 1
Posted

Може неки ултиматум управи, типа, ако паднемо тако ниско да играмо плеј-аут годину дана после европских квалификација, да они оду?

Не може, аха, ок, онда добро, и даље ће да се заносимо и да дискутујемо да ли је Пејовићу довољна срчаност и неки генијалан пас да буде у првој постави, да ли је Месаровић фудбалер уопште (иако ево бљеснуо прошлу) и слично...

Сад озбиљно, мислим да ће бити много боље против осталих тимова у лиги, ово није тим за доњи део табеле и мислим да ће то да покажу у следећим утакмицама.

За прошлу утакмицу, само да похвалим Војновића како је изнео лопту код другог гола и исто да "похвалим" Бакића како је испратио код њиховог трећег гола. Могло је у одбрани много боље али је изменио распоред играча да би Јамкам био на Чумићу, тако да полако. Ће се уиграју некад. Ако узмемо седам бодова у ове две утакмице. 😀

• +1 5
Posted (edited)
1 hour ago, zikaPantelej said:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/neka-visi-pedro/459739

Bravo za novinara Jocića. Posle dugo vremena neko da stisne petlju, napiše kritički tekst i potpiše se!

A i u pravu je čovek sve...

Nije da se hvalim, ali iz očiglednog se vidi da imamo iste stavove i ja se ne plašim da ih iskažem javno na stranici. Pokušavali su iz FK više puta da mi ugase stranicu, uz obrazloženje da ne "sečem" komentare, ali za sada prc...ne može.

Elem:

Redom, slobodni da potraže novu sredinu su francuski defanzivac Maka Gaku, kome je ovo druga sezona u Radničkom bez ozbiljnijeg učinka; Endi Kumi, gromoglasno najavljen tokom leta kao pojačanje sa navodnim pedigreom reprezentativca Gane, koji ni na jednoj utakmici od početka sezone nije bio ni u protokolu; Liam Ajad, zadnji vezni iz Obale Slonovače – ušao u igru u finišu meča sa Čukaričkim i skrivio gol, ušao u igru u finišu i protiv Vojvodine, pre nego je domaćin postigao pobedonosni pogodak; Islam Feruz, koga su neki senzacionalizma željni mediji predstavili kao “bombu na Čairu”, jer reč je o nekada davno velikoj nadi Čelsija, koji je već godinama daleko od bilo kakvog ozbiljnog fudbala i koji, naravno, nije bio ni blizu prvog tima u Nišu. Jakuba Abusu, bivšeg člana Rijeke, koji se pojavio na prozivci i sa ekipom odradio prvu fazu priprema pred odlazak u Bugarsku pre nego mu je pokazan izlaz, mnogi su već i zaboravili.

Edited by Constantin
Posted (edited)

https://sportske.net/vest/domaci-fudbal/hrvati-o-stadionu-u-loznici-32-000-000-evra-za-totalni-fijasko-501393

Isto važi i za Čair, što su i naveli... Čair je navodno projektovao neki deda pred penziju kako mi je rečeno pre par godina. Tolko o tome da je u toku šta i kako treba.. i isti problemi važe a preko svega toga, on ima i stazu, a za  međunarodna atletska takmičenja ne bi verovatno dobio dozvolu jer su tribine naopako, i zid uz stazu je previsok pa se trkač u poslednjoj stazi i ne vidi

Bolje Kinezi il ko već da nam pravi stadione nego li mi... ne umemo il nećemo.. il smo samo aljkavi

Edited by zikaPantelej
Posted
28 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Posle utakmice muk. Ne razumem kako rade selekciju ko moze da im komentarise post ko ne moze. Nikad nisam vredjao a svaki treči post mi je zaključan za komentarisanje.

Posted
2 hours ago, Gradina said:

Posle utakmice muk. Ne razumem kako rade selekciju ko moze da im komentarise post ko ne moze. Nikad nisam vredjao a svaki treči post mi je zaključan za komentarisanje.

Gde...? Na klupsku stranicu ?

Posted
4 hours ago, Constantin said:

Gde...? Na klupsku stranicu ?

Da

• +1 1
Posted

Pojavise se otpisani Cvetkovic, Djurisic... 🤦

Posted (edited)

screenshot.jpg

Edited by MaErAkLoIJA
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...