zikaPantelej Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 1 hour ago, Gradina said: Nemo si naivan Nikako 1
Constantin Posted June 10, 2023 Author Posted June 10, 2023 TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN RADNIČKOG ! https://www.facebook.com/nezvanicnoradnickinis/posts/pfbid02ADRN9kgnGxixmbMMzRjDaXcqPackwSPpLSQZ63CxiscHSdG88jBj2LT4o9hBfe81l
Gradina Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 On 9. 6. 2023. at 15:37, zikaPantelej said: Sad kad se oglase nekim "opasnim" saopštenjem da je ovo maslo Kolubare, hoce da nas izbace iz lige, svima smetamo... Nije Kolubara
Constantin Posted June 10, 2023 Author Posted June 10, 2023 36 minutes ago, Gradina said: Nije Kolubara Indjia ili ko ?
zikaPantelej Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 Biće da nam je klub u sendviču između pizdarija nas samih i ovih sa strane ... 3
W.F.C. Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 Jel su placenici i ovi sto busili gume Indjiji ili samo ovi sto vikali "Uprava napolje"? 1
Gradina Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 2 hours ago, W.F.C. said: Jel su placenici i ovi sto busili gume Indjiji ili samo ovi sto vikali "Uprava napolje"? Naravno al je izvor plaćanja drugi
Constantin Posted June 11, 2023 Author Posted June 11, 2023 13 hours ago, Gradina said: Biće vruće leto Jbm li ga sad....niko iz Indjije ne optužuje svoje igrače, ili nekog od njih, da je "prodao" utakmicu. Znači...utakmica je regularno dobijena. Ako može da dokažu Aci, da je zvao pojedine igrače, nega ga odstrane iz fudbala. Ako ne mogu da dokažu, neka odstrane tamo odgovorne. Ako su prijavili još u petak, ovi iz policije nisu veverice, pustili bi Acu d adonese pare i ma primopredaji bi ga navatali. Tako da im cela ta priča nategnuta. Ne kažem da je apsolutno nemoguća, ali teret dokazivanja je na njima. Ako je sva ova ujdurma u sadejstvom sa nekim moćnikom iz Saveza, će si oberemo zelen bostan, jer oni ne haju mnogo za zakon. Nedimović, SnS i zakon, ne mogu u istu rečenicu. Možda Džaja preseče .... da se zebavamo malo. 2
MaErAkLoIJA Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 (edited) 11 minutes ago, zikaPantelej said: Ja sam za Sivica Trajkovic je eksperiment. Mesa mi lici da ce da dodje da odradjuje posao i na prvu unosnu da ode. Nemam osecaj da ce da se snadje jer uslovi kod nas su specificni, pogotovu sada. Sivic zna sve. Dosao bi da se iskupi mada nije on mnogo kriv. Ako ne odu kljucni igraci imace kostur koji moze da nadogradjuje. Imace bolju polaznu osnovu i uz adekvatna pojacanja moze mnogo da iznenadi i ekspresno nas vrati u gornji dom. Edited June 11, 2023 by MaErAkLoIJA 2
RealNIš Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 https://www.juznevesti.com/Sport/Nekadasnji-fudbaler-Zvezde-i-Vojvodine-novi-trener-Radnickog.sr.html
MaErAkLoIJA Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 1 minute ago, RealNIš said: https://www.juznevesti.com/Sport/Nekadasnji-fudbaler-Zvezde-i-Vojvodine-novi-trener-Radnickog.sr.html Ok, znaci rizikujemo. Prvo sto me interesuje je ko ce biti kondicioni trener i kako ce pripremiti ekipu? Veliki problem mnogih trenera je kondiciona priprema pa ti treneri bolje rezultate daju kada preuzmu neku ekipu nego kad je vode od pocetka. Lepo bi bilo jedan intervju da vidimo sta planira, koja mu je fudbalska filozofija... ??? Meni se ova opcija najmanje svidela i ako smo hteli da rizikujemo mozda je trebalo sa Vladom Dj. ? 1
MaErAkLoIJA Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 Bitno je da smo produzili ugovor sa Pejovicem i da ce prodaju Skrbica 🤦 1
RealNIš Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: Bitno je da smo produzili ugovor sa Pejovicem i da ce prodaju Skrbica 🤦 Ja sam prvi koji za Pejovića ima da kaže mnogo toga loše. Ne sviđa mi se. Ali, kad uzmemo u obzir da je tu dugo godina, dosta trči ( više puta uzaludno), ima iskustva, ubode ponekad odličan završni pas, neka ostane. A i naš je u neku ruku - niški zet! 1
Recommended Posts