warp Posted April 26 Posted April 26 Dragović me podseća na bivšeg kapitena Borjana, kad je pao u formi i nabacio nekoliko kila viška, nemoć na terenu počeo je da nadoknađuje pojačanom upotrebom govornog aparata u svrhu dranja i bodrenja prvenstveno samog sebe, pa onda i saigrača 1
Ratamahatta Posted April 26 Posted April 26 Nasa kanal odbrana je i dalje duplo manje losa od njihove kanal odbrane Gose su dobri sva trojica Spic bolji njihov Centralni vezni i krila bolji nasi I to je to otprilike 1
Shaq Posted April 28 Posted April 28 stoka izgleda prodala glazera, al nema razloga za paniku, tu je borjan da uskoci ako zatreba 1 1
dragance Posted April 28 Posted April 28 12 minutes ago, Shaq said: stoka izgleda prodala glazera, al nema razloga za paniku, tu je borjan da uskoci ako zatreba Imamo dobrog rezervnog. Borjan se sigurno neće vraćati. Tj. nadam se da niko nije toliko glup/
Shaq Posted April 28 Posted April 28 (edited) 9 minutes ago, dragance said: Imamo dobrog rezervnog. Borjan se sigurno neće vraćati. Tj. nadam se da niko nije toliko glup/ sprdas li se ili sta? da li bi tim koji ima ambicije za le a kamoli ls, uradio sledece: prodao na polusezoni mijatovica(najbolji strelac) i nedeljkovica(jedinog desnog beka) za ozbiljne pare bez dovedene zamene? prodao glazera gotovo sigurno prodaje bukarija na kraju sezone kao i hvanga takodje.. pa cekaj el mi finansiramo kkp i fkp kad mi pored 30m iz ls, moramo da napravimo jos 30m prodaje.. dok fkp ne prodaje nikog a kkp ima budzete preko 20m iako kroz nagrade ne uzmu ni 1m.. Edited April 28 by Shaq 1
hrkljush boys_2 Posted April 28 Posted April 28 Glazer - Mimović, Spajić, Dragović, Mijailović - Stamenić, Hwang - Katai, Ivanić, Olayinka - Sremčević.
Shaq Posted April 28 Posted April 28 19 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Glazer - Mimović, Spajić, Dragović, Mijailović - Stamenić, Hwang - Katai, Ivanić, Olayinka - Sremčević. oce to micko sad da igra levog beka? kod nas polivalentnost ima sasvim drugo znacenje hego u ostatku sveta.. kod nas taj termin se koristi za igraca koji je podjednako los na svim pozicijama a zacrtani je starter.. 3
elementary Posted April 28 Posted April 28 (edited) Šta je problem da igra Mimovic ? Bek je ,solidan igrač ,zna da potrči ,odigra odbranu,uvek je bio solidan kad je dobio priliku . Ovaj mali Sremčevic konačno dobio šansu i umesto da preore teren udari presing na odbrambene igrace sve nešto klaj klaj ,bas će dobiti šansu opet ako ovako mlitavo nastavi . Igramo bukvalno u leru ,na nulu . Edited April 28 by elementary
elementary Posted April 28 Posted April 28 Nisam citao šta ste pisali ,pisao sam za Mimovica u fazonu zašto ga do sada nije puštao ,bek je a mi igramo sa lažnim bekovima …
Recommended Posts