Milosh76 Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 (edited) 3 minutes ago, sasha said: Taj datum ne postoji, neće nikad otići To je i poenta zajebancije 😁 Inace imali smo 3 stative i precku i onu sansu Mituljikica koja je morala biti gol. Edited June 26, 2023 by Milosh76 1
Dimitrije Posted June 26, 2023 Author Posted June 26, 2023 27 minutes ago, sasha said: Ima li šta novo oko Degeneka, hoće se vraćati? Mrkela je rekao da za sada nema dovodjenja odbrambenih igraca, osim ako neko od postojecih (citaj Dragovic i/ili Erakovic) ne napuste klub. Problem je sto ostali stoperi Spajic, Milunovic i Lekovic nisu spreni za LS a bogami ni za domacu ligu. Bojim se da Spajiceva povreda postaje hronicna i da on nece dostici nivo koji je imao pre povrede. Miunovica smo gledali danas i svaki komentar je suvisan. Lekovic je potencijal ali jos uvek nedovojno iskoriscen. Uz to spor je, mada ima visinu i bolji je u skoku i od Erakovica i Dragovica. Prema tome, ako Erakovic i Dragovic ostanu, sumnjam da ce Degenek da dodje. Ako jedan od njih ode (ili obojca odu) onda je povratak Degeneka izvestan, stavise imerativ. 1
Milosh76 Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 Mrkela lupeta gluposti. Nemamo ni desnog beka ni pouzdanog stopera osim Erakovica i Dragovica. Spajic je povredjen, Milunovic je davno penzioner, Lekovic je mnogo mlad za ozbiljne utakmice. Dakle, morace da dovedu beka ili kombo stoper/bek u sta se Degenek uklapa. 1
Dimitrije Posted June 26, 2023 Author Posted June 26, 2023 Ako bi Degenek dosao, a Erakovic i Dragovic ostali, igrao bi treceg stopera (tri u zadnjoj linij) a ne beka.
harper lee Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 12 minutes ago, Dimitrije said: Ako bi Degenek dosao, a Erakovic i Dragovic ostali, igrao bi treceg stopera (tri u zadnjoj linij) a ne beka. Kod Bahara tesko. On preferira formacije sa cetiri igraca pozadi, narocito varijacije formacije 4-3-3. Mozda na nekom gostovanju u LS da ne popijemo previse golova ali u nasoj ligi tesko da cemo igrati sa trojicom pozadi. 1
hrkljush boys_2 Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 Jos jedan bitan detalj od juce, a to je da konacno pravi kapiten da izvede ekipu - Drago.
John Coltrane Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 3 hours ago, hrkljush boys_2 said: Jos jedan bitan detalj od juce, a to je da konacno pravi kapiten da izvede ekipu - Drago. Nadam se bez dezena navijačke grupe. 3
hrkljush boys_2 Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 Koliko sam ja.mogao primjetiti juce, cini mi ae da nije bilo onih dezena i gluposti kao kod Borjana.
Dankan Ajdaho Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 17 hours ago, hrkljush boys_2 said: Gobelja ko Van Basten.
adasevic Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 Meni se dopala startna postava juce u odnosu na to ko je bio dostupan i na raspolaganju. Traka oko Dragoviceve ruke daje nadu da bi mogao da ostane i vodi ekipu na terenu. U prvom poluvremenu je definitivno prednjacio Stamenic. Prvi put ga gledam i bas sam prijatno iznanadjen. I konstitucijom i kretnjom i pregledom igre. Steta sto mali Mijat ne dade i onaj drugi gol, sve je lepo odradio, al ode malo pored stative. Bice veoma zanimljivo ko ce igrati kada svi budu spremni/dostupni. U drugom delu mi se najvise dopao Stankovic. Cekao sam i Sljivica i dobro je to, ali on moze mnogo mnogo bolje. To sto je uzeo 7icu mi se dodatno svidja Dosta talenta ima u ovim nasim klincima i to mi je bas drago. Slozio bih se i sa tezom da Mituljikici nekako stagniraju, mada po meni je ovaj sto nije bio proletos kod nas bolji, ali juce se nije osetila razlika kada su zamenili mesta. Pomalo nadmen stav na terenu. Mora tu vise da se grize. Sve u svemu, tesko da smo mogli da ocekujemo neku rapsodiju na ovom mecu jer je ovo prvi mec na pripmemama koje su tek pocele. Teske noge, pocetak priprema, dosta igraca... Sve je ovo samo rastrcavanje. Sto se desnog beka tice, mislim da je to to. Vigo je startni bek, Nikolic ce da ga menja kad bude potrebe da ovaj odmori. Levo imamo Azatrova, a Rodic tu svakako moze da rotira. Njegov voljni momenat cesto ne postoji, ali zna da se pojavi kad ga svi otpisu. Iskreno ne verujem da cemo tu dovoditi pojacanja. Slicno vazi i za stopere. Zapravo, meni deluje da smo po priv put mi u junu zavrsili prelazni rok sto se tice dolazaka. Jos Late Lat da se fotka sa dresom i reko bih da smo svi tu.
VoodooDerina Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 Za manje od 2 sata počinju kvalifikacije za LŠ, još uvek mi je nadrealno da nas suštinski (osim par miliona Terzi gore-dole) ne zanimaju. 2
Popular Post Dimitrije Posted June 27, 2023 Author Popular Post Posted June 27, 2023 Dragovic i zvanicno kapiten. Drago mi je jer ne samo sto to znaci da nastavlja karijeru u Zvezdi, nego zato sto po mom misljenju od svih u timu Dragovic najvise zasuzuje da bude kapiten i po znanju, i po doprinosu, i po uljudnosti, i po temperamentu, i po iskustvu. 13
hrkljush boys_2 Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 Ipak je Drago nosio traku sa dezenima grupe građana, a ne kluba. Jadan li je to klub...
MiddleClass Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 Nadam se da Azarov ostaje pa nek ide posle LS kad mu skoci cijena. I on i Erakovic 2
Recommended Posts