Serena Posted October 28, 2023 Author Posted October 28, 2023 Zavrsni u Cancunu, Meksiko. Da li je moguce da je voda ove boje?
peralozac Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 Šteta što si ovo drugo (tako brzo) okačila, ni ja ni google image search je nismo prepoznali. A vidim poznata mi nešto, mora da je neka Lančina Španjolka što je batalila tenis i prešla u modele
Serena Posted October 29, 2023 Author Posted October 29, 2023 13 hours ago, peralozac said: Šteta što si ovo drugo (tako brzo) okačila, ni ja ni google image search je nismo prepoznali. A vidim poznata mi nešto, mora da je neka Lančina Španjolka što je batalila tenis i prešla u modele Posto na wta osim mene retko ko svrati, stavih ubrzo i ovu drugu sliku, kao ono sama pitam sama odgovaram 😊
Serena Posted October 29, 2023 Author Posted October 29, 2023 Vondrusova i Sabalenka mi izgledaju bas prosto, Vondrusova posebno (prva s leva). Te stiklurine sa belim (neosuncanim) stopalima su mi bas ruzne. Ne znam zasto ih ne namazu necim u boji.
peralozac Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 Ahaha vidi stvarno stopala što se belasaju, a kod Markete još gore zbog tetovaža, kao da ima neke raspale čarapice. 1
Serena Posted November 1, 2023 Author Posted November 1, 2023 Cure se u Meksiku obilato caste krofnama Teren je uzasan, sklepan par dana pre pocetka turnira, neravan sa nepravilnim odskocima kao na sljaci, glelaca jedva po koji, vruce je sparno, a one motivisane ne moze gore
Serena Posted November 6, 2023 Author Posted November 6, 2023 U Kancunu jedva zavrsise meceve po grupama zbog nevremena, a onda u polufinalu Iga dobila Sabalenku, a Pegula Coco. Veceras finale Svjontek Pegula. Za razliku od ostalih igracica koje Iga resava caskom, sa Pegulom je uvek povuci potegni, izgubila je od nje zadnji put u Montealu ove godine sa 2 1. Ako uspe da uzme titulu vraca se na poziciju broj 1.
Serena Posted November 6, 2023 Author Posted November 6, 2023 Za sat vremena 61 60 za Igu Zenski tenis je bas u bunaru. 1
Serena Posted November 6, 2023 Author Posted November 6, 2023 WTA Players with Multiple Year End #1's: Chris Evert Martina Navratilova Steffi Graf Monica Seles Martina Hingis Lindsay Davenport Justine Henin Serena Williams Caroline Wozniacki Ash Barty IGA SWIATEK
Zizou Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 https://www.tennis.com/baseline/articles/patrick-mouratoglou-says-he-feels-responsible-for-simona-halep-s-doping-saga Javio se snabdevač kontaminiranog kolagena.
Serena Posted November 12, 2023 Author Posted November 12, 2023 Finale bivseg FED, a sadasnjeg BJK kupa igrale Italija i Kanada. U prvom mecu Kanadjanka, mladjana Marina Stakusic pobedila stariju i iskusniju Trevizan, u drugom Lejla Fernandez rutinirala Paolini i tako su stigle do prve titule ikad ove vrste za Kanadu Italijanke su se uzdale u dubl misleci da ce Martina sigurno dobiti svoj mec ali je mala, sa korenima iz ex YU, veoma iznenadila.
Serena Posted December 23, 2023 Author Posted December 23, 2023 (edited) Mama Endzi se vraca na tour Edited December 23, 2023 by Serena
Ras Posted January 7 Posted January 7 Ribakina u terminator modu. Sabalenko je svoj prvi servis gem osvojila tek sredinom drugog seta. 1
Serena Posted January 14 Author Posted January 14 Sad vidim da je ova lujka uzela titulu. Ne zna se ko je lepsi rekla bih ipak cika Moogy
Recommended Posts