August 13, 2024Aug 13 Ladno postoji topik o WTA . Kasatkina prošla u drugo kolo Cincija, srebrna Vekićeva dobila prvi set, u drugom joj nešto nije dobro,tražila MTO. Edited August 13, 2024Aug 13 by Cash
August 23, 2024Aug 23 Author Najzad! Znalo je da bude bas neprijatno za gledati kad krene da se dere na nju.
October 21, 2024Oct 21 Author Igin novi trener je Belgijanac Wim Fissette. Radio ranije sa Iga izjavila da planira saradnju na duže staze, ne znam dal je videla ovaj spisak Inače kad je Osaka otišla na trudnicko radio je sa Zeng i kad se ova vratila on bez reči ostavio Kineskinje. Sećam se da je poludela zbog toga. Nakon kraće saradnje sutnula ga Osaka i sad ga ova vadi iz korpe.
October 23, 2024Oct 23 proigrala Danilovic izgleda. na pragu je ulaska u 80 Guangzhou 6-1 protiv solidne Parry
October 26, 2024Oct 26 Author Olga u finalu. Gledala sam samo zadnja 2 gema, Siniakova imala probema sa disanjem i predala u trecem na 4 3 i Olgin servis.
October 27, 2024Oct 27 Dobra je bila Olga, na njen tenis " udri iz sve snage" niko nije imao odgovor. Mora se priznati da nije psihički poklekla ni jednom.
October 27, 2024Oct 27 Author Cini mi se da je nekako sazrela. Pre mi je delova kao razmazeno deriste. Na momente podseca na Anu. Izgleda i fizicki dobro pripremljena. Juce Sinijkova izdisala u trecem, a Olga nista. Danas je ovu izbubecala ocas posla. Samo da bude zdrava bice ona opasna, pogotovu sto je levoruka
October 28, 2024Oct 28 Author Simona 883 igracica sveta Drogirani bi mogao bar Kahila da joj vrati i naravno plati
November 1, 2024Nov 1 Author E super, nasli su se bas, na nju se derao prethodni trener, a na njeg Novak. Sad njih dvoje da uzivaju bez nasilnika u okruzenju