Cash Posted August 13 Posted August 13 (edited) Ladno postoji topik o WTA . Kasatkina prošla u drugo kolo Cincija, srebrna Vekićeva dobila prvi set, u drugom joj nešto nije dobro,tražila MTO. Edited August 13 by Cash
Serena Posted August 23 Author Posted August 23 Najzad! Znalo je da bude bas neprijatno za gledati kad krene da se dere na nju.
Serena Posted October 21 Author Posted October 21 Igin novi trener je Belgijanac Wim Fissette. Radio ranije sa Iga izjavila da planira saradnju na duže staze, ne znam dal je videla ovaj spisak Inače kad je Osaka otišla na trudnicko radio je sa Zeng i kad se ova vratila on bez reči ostavio Kineskinje. Sećam se da je poludela zbog toga. Nakon kraće saradnje sutnula ga Osaka i sad ga ova vadi iz korpe.
TS-CS Posted October 23 Posted October 23 proigrala Danilovic izgleda. na pragu je ulaska u 80 Guangzhou 6-1 protiv solidne Parry
Serena Posted October 26 Author Posted October 26 Olga u finalu. Gledala sam samo zadnja 2 gema, Siniakova imala probema sa disanjem i predala u trecem na 4 3 i Olgin servis.
Serena Posted October 27 Author Posted October 27 Olga servira za drugu titulu, koja se 6 godina cekala.
Tinman Posted October 27 Posted October 27 Osvojila, nadam se da će joj ovo pomoći da bude stabilnija.
Arkadija Posted October 27 Posted October 27 Dobra je bila Olga, na njen tenis " udri iz sve snage" niko nije imao odgovor. Mora se priznati da nije psihički poklekla ni jednom.
Serena Posted October 27 Author Posted October 27 Cini mi se da je nekako sazrela. Pre mi je delova kao razmazeno deriste. Na momente podseca na Anu. Izgleda i fizicki dobro pripremljena. Juce Sinijkova izdisala u trecem, a Olga nista. Danas je ovu izbubecala ocas posla. Samo da bude zdrava bice ona opasna, pogotovu sto je levoruka
Serena Posted October 28 Author Posted October 28 Simona 883 igracica sveta Drogirani bi mogao bar Kahila da joj vrati i naravno plati
Serena Posted November 1 Author Posted November 1 E super, nasli su se bas, na nju se derao prethodni trener, a na njeg Novak. Sad njih dvoje da uzivaju bez nasilnika u okruzenju 2
Recommended Posts