TS-CS Posted June 13 Posted June 13 Krunic dobila Pegulu u hertongenbosu, konacno par pobeda u main drawu. zapazih u skoro fed kupu da se oporavila i ako ostane zdrava mogla bi sezonu okoncati medju prvih 100, prvi put od 2018, sto bi bio fin uspeh
Serena Posted June 21 Author Posted June 21 Vondrusova pre neki dan se gadno okliznula pa je morala da preda mec. Ribakina (metiljava) danas predala nakon 15min igre zbog vrtoglavice. Vimbldon samo sto nije... Znaci imacemo novu pobednicu. Iga?
Serena Posted June 22 Author Posted June 22 Sabalenka prvi put u karijeri predala mec, problemi sa desnom podlakticom i ramenom. Zaber se takodje povukla, lose se osecala.
Serena Posted June 23 Author Posted June 23 Kalinskaja izgubi od Pegule. Procerdala 5 mec lopti, a ova iskoristila prvu. Lepo igra Pegula, vratila se nakon pauze zbog povrede i evo je vec sa trofejom u ruci Kalinskaja od sjaja do ocaja, nakon Pegule ima i Siner da je ispegUla veceras. Ako dobije Hubija,u suprotnom ce da se peglaju uzajamno
Serena Posted July 24 Author Posted July 24 Olga stigla do polufinala u Rumunjskoj (Jaš) Sutra igra protiv male Mire. Videla sam da ona i Medo igraju mix na OI.
Serena Posted July 28 Author Posted July 28 Andjelika je najavila penziju nakon OI ali joj sinoc nije nedostajalo snage i inspiracije da savlada Osaku 1
TS-CS Posted July 30 Posted July 30 Andja u cetvrtfinalu bilo bi predivno da se oprosti sa medaljom oko vrata 1
Fakundo Sava Posted July 30 Posted July 30 Sta se desilo na mechu Dona Koko ,pa ova frka Gledam bez komentatora
Serena Posted July 30 Author Posted July 30 Slavonski kulen pobedio Ja sam pratila samo LS nemam pojma da je bila frka.
Serena Posted July 30 Author Posted July 30 34 minutes ago, Fakundo Sava said: Sta se desilo na mechu Dona Koko ,pa ova frka Gledam bez komentatora Mozda ovo 1
Recommended Posts